Sterling se afla deja la prima echipă când McLaughlin a fost chemat să participe la presezonul lui Liverpool din SUA din 2012. Era prima vară cu Brendan Rodgers ca antrenor iar călătoria a devenit faimoasă pentru că a fost prezentă o echipă de filmare pentru un documentar. Sterling avea să fie vedeta documentarului, apărând într-o scenă în care se certa cu Rodgers la un antrenament.
La opt ani distanță, McLaughlin consideră că acel incident, pe care l-au văzut milioane de oameni din întreaga lume, a creat o imagine incorectă pentru Sterling: ”Nu înțeleg de ce clubul l-a scos țap ispășitor așa”.
”Pentru cineva tânăr, așa ceva te poate doborî. Avea doar 17 ani și l-a făcut să pară ceva ce nu este. Îmi aduc aminte că mă gândeam cum ar fi fost să fiu eu în locul lui. Să vadă familia așa ceva, aș fi fost distrus. Aceste lucruri nu ar trebui să fie publice”, a precizat el.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 4 MINUTE
”Nu am nicio problemă cu faptul că l-a certat Rodgers. El e antrenorul. Dar să faci asta public. Nu este normal. A fost gestionat prost totul. E probabil ceva ce l-a afectat pe Raheem multă vreme, nu este corect. A avut acea etichetă când de fapt oricine a stat cu el, vă poate spune că om bun este”, a continuat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31