Fundașul celor de la FC Liverpool, Trent-Alexander-Arnold, își va reprezenta clubul într-o partidă de FIFA 20. Adversar ăi va fi un jucător profesionist de eSport, Ryan Pessoa. Meciul va avea loc vineri de la ora 21.00, ora României, pe serviciul de streaming Twitch.
Ryan Pessoa este în primii 20 de jucători ai lumii la FIFA 20 pe consola Xbox One și a reprezentat-o pe Manchester City la eClub World Club, acolo unde a ajuns cu colegul său până în faza sferturilor, în timp ce Alexander-Arnold este cunoscut ca un mare fan al jocului: el a dezvăluit pe rețelele de socializare că și-a construit o echipă redutabilă în modul Ultimate Team în care îl folosește și pe jucătorul virtual "Trent Alexander-Arnold" pe care a reușit să-l ridice la un rating de 99.
Alexander-Arnold și Pessoa sunt ambii atleți oficiali ai celor de la Red Bull și acest lucru a făcut ca cei doi să dezvolte o prietenie în timp ce reprezentau brandul.
Fotbal
Decizie istorică luată de UEFA în lupta cu COVID-19. Ce se întâmplă cu sezonul următor
02/04/2020 LA 06:14

Poli - Rapid, duminică pe Eurosport

Cluburile din România continuă să sprijine cadrele medicale care luptă neîncetat împotriva pandemiei de coronavirus. Următoarea acțiune caritabilă va avea loc duminică, de la ora 19:00, cu ocazia meciului de FIFA dintre Politehnica Timișoara și Rapid, transmis live și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Toate încasările rezultate de pe urma partidei virtuale la care fanii pot să cumpere "bilet" vor fi donate Spitalului "Victor Babeș"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 10 ORE