Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool - Man City se joacă la FIFA 20. Alexander-Arnold se duelează cu un jucător profesionist

Sebastian Ujica

Actualizat 02/04/2020 la 10:13 GMT+3

Cele două rivale din lupta pentru titlu în Premier League în ultimii 2 ani mută duelul în spațiul virtual.

Trent Alexander-Arnold - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Fundașul celor de la FC Liverpool, Trent-Alexander-Arnold, își va reprezenta clubul într-o partidă de FIFA 20. Adversar ăi va fi un jucător profesionist de eSport, Ryan Pessoa. Meciul va avea loc vineri de la ora 21.00, ora României, pe serviciul de streaming Twitch.
Ryan Pessoa este în primii 20 de jucători ai lumii la FIFA 20 pe consola Xbox One și a reprezentat-o pe Manchester City la eClub World Club, acolo unde a ajuns cu colegul său până în faza sferturilor, în timp ce Alexander-Arnold este cunoscut ca un mare fan al jocului: el a dezvăluit pe rețelele de socializare că și-a construit o echipă redutabilă în modul Ultimate Team în care îl folosește și pe jucătorul virtual "Trent Alexander-Arnold" pe care a reușit să-l ridice la un rating de 99.
Alexander-Arnold și Pessoa sunt ambii atleți oficiali ai celor de la Red Bull și acest lucru a făcut ca cei doi să dezvolte o prietenie în timp ce reprezentau brandul.

Poli - Rapid, duminică pe Eurosport

Cluburile din România continuă să sprijine cadrele medicale care luptă neîncetat împotriva pandemiei de coronavirus. Următoarea acțiune caritabilă va avea loc duminică, de la ora 19:00, cu ocazia meciului de FIFA dintre Politehnica Timișoara și Rapid, transmis live și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Toate încasările rezultate de pe urma partidei virtuale la care fanii pot să cumpere "bilet" vor fi donate Spitalului "Victor Babeș"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo