Fundașul care a făcut parte din "echipa invincibilă" a lui Arsenal, din sezonul 2003/2004, consideră că trupa lui Klopp se află la același nivel cu cel al echipei formației pe atunci de Arsene Wenger.
Într-un interviu oferit pentru Daily Mail, Keown a vorbit despre situația curentă a lui Liverpool, aflată pe primul loc în Premier League, cu 19 victorii și un singur rezultat de egalitate.
"În timpul sezonului 2003/2004, adversarii veneau la Henry, Bergkamp și restul jucătorilor ca să facă schimb de tricouri înainte să înceapă meciul. Eram pur și simplu formidabili. Încă de atunci am știut că vom câștiga titlul. Există mai multe ingrediente care contribuie la un sezon invincibil, iar frica adversarilor este unul dintre ele.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 12 MINUTE
Existau aceste elemente pe vremea mea la Arsenal, iar Liverpool se bucură de asta acum. Echipa lui Jurgen Klopp și-a creat o reuputație extraordinară, în special după ce s-a luptat cot la cot cu magnifica Manchester City. Liverpool este campioana Europei și campioana Angliei în devenire. Aceste lucruri sunt prezente mereu în mintea adversarilor."
https://i.eurosport.com/2020/01/10/2750041.jpg

"Klopp, la fel ca Arsene Wenger"

Keown îl vede pe Jurgen Klopp drept noul Arsene Wenger, un antrenor care are capacitatea s-o transforme pe Liverpool într-o campioană neînvinsă în actualul sezon:
"Jucătorii lui Liverpool încearcă să ajungă la perfecție și muncesc zi de zi pentru a evolua. Totul se bazează pe energie și dorință, într-un mediu în care întreaga echipă vrea să progreseze. Jurgen Klopp cunoaște foarte bine aceste aspecte și se descurcă excelent, exact cum o făcea și Wenger pe vremea noastră."

"Alexander-Arnold și Robertson, în stilul lui Lauren și Cole"

Fostul fundaș de la Arsenal consideră că stilul fundașilor laterali de la Liverpool, Alexander-Arnold și Robertson, este aproape identic cu cel al foștilor săi coechipieri, Laureano Bisan și Ashley Cole:
"Am observat multe asemănări între jocul lui Arsenal din 2003/2004 și Liverpool din prezent. Un exemplu ar fi jocul lui Trent Alexander-Arnold și Andrew Robertson, care urcă foarte mult și contribuie la faza ofensivă. În sezonul nostru invincibil, acest rol era asigurat de Lauren și Ashley Cole.
Jucătorii lui Liverpool au capacitatea să câștige multe trofee în continuare. Trebuie să se gândească la asta și, eventual, vor încheia sezonul invincibili. Cu siguranță, nu va fi deloc ușor. Ca un jucător care a făcut parte din acel sezon 2003/2004, consider că Liverpool poate repeta acea performanță în prezent. Au toate ingredientele."
https://i.eurosport.com/2020/01/10/2750040.jpg

Liverpool continuă cursa pentru titlu

Liverpool este lider în Premier League, cu un avans de 13 puncte în fața locului secund, ocupat de Leicester. Formația de pe Anfield n-a pierdut vreun meci în cele 20 de etape disputate în actualul sezon de Premier League.
Singura echipă care a reușit să-i fure un punct trupei lui Jurgen Klopp a fost Manchester United, după o remiză înregistrată pe Old Trafford.
Următorul meci al "cormoranilor" va fi mâine (ora 19:30) pe terenul lui Tottenham. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32