Articol scris de Romeo Ene
Federaţia Egipteană face lobby pentru ca Liverpool să-i permită să călătorească la Tokyo, dar "cormoranii" sunt decişi să nu-l lase pe Salah, conform Eurosport.uk. Egipteanul va rata deja câteva partide din sezonul următor, ţinând cont că va participa la Cupa Africii.
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
ACUM 9 MINUTE

Salah nu va merge la Jocurile Olimpice

Liverpool va forţa câştigarea campionatului în noul sezon, după ce a terminat pe 3 în precedentul, iar Mohamed Salah a fost golgheterul echipei, cu 22 de goluri. Va fi o vară aglomerată de fotbal internaţional, ţinând cont că acum are loc Euro 2020.
Naţionalele pot selecta 3 jucători cu vârsta peste 24 de ani, iar Egipt se bazează pe serviciile lui Salah şi speră să-i convingă pe "cormorani" să-l lase.
"Nu vreau să spun că este imposibil ca Salah să participe la olimpiadă, dar este dificil", a declarat pentru ONTime Sport preşedintele Federaţiei de fotbal din Egipt, Ahmed Megahed.
"Salah a fost de acord să fie căpitanul echipei olimpice la ultima acţiune a naţionalei Egiptului. Am luat legătura cu Liverpool pentru a-i permite lui Salah să se alăture lotului olimpic şi au spus că aşteaptă aprobarea staff-ului tehnic, dar în cele din urmă, Liverpool a refuzat cererea, deoarece englezii nu vor să-l piardă pe jucător la începutul sezonului, ţinând cont că deja va pleca în ianuarie la Cupa Africii, astfel va rata mai multe meciuri.
Am discutat din nou cu Salah şi ne-a spus că va face o nouă încercare, discutând cu staff-ul tehnic al echipei pentru a rezolva această problemă, iar în următoarele 2 zile vom afla un răspuns clar.", a adăugat Megahed.
Liverpool a fost o echipă măcinată de accidentări în sezonul trecut şi ar putea să-i piardă pe Salah, Naby Keyta şi Sadio Mane în luna ianuarie, atunci când are loc Cupa Africii. O decizie va fi luată la finalul săptămânii, conform aceleiaşi surse. Dacă i-ar permite să meargă la Jocurile Olimpice, Salah ar reveni la antrenamente în jurul datei de 7 august, cu doar 7 zile înainte de startul noului sezon din Premier League, iar egipteanul ar rata întreaga pregătire de vară sub comanda lui Klopp. "Cormoranii" se vor duela cu Norwich, Burnley şi Chelsea în primele 3 etape ale noului sezon.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
ACUM 3 ORE
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 3 ORE