Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool nu strălucește în Premier League, după ce a luat titlul. Prestație modestă cu Villa

Cristian Mihală

Publicat 05/07/2020 la 20:24 GMT+3

Liverpool a reușit o victorie fără strălucire împotriva codașei Aston Villa, 2-0, în etapa a 33-a din Premier League. "Cormoranii" par complet relaxați după ce și-au asigurat primul titlu după o pauză de 30 de ani.

Mane, în duel cu El Ghazi în Liverpool - Villa 1-0

Credit imagine: Getty Images

La adăpostul câștigării campionatului, băieții lui Klopp au fost învinși fără drept de apel de City, etapa trecută. Extrem de nervos, tehnicianul german a cerut o reacție de orgoliu contra lui Aston Villa, dar aceasta nu a venit.
Liverpool a arătat foarte rău pentru două treimi din meci, reușind un singur șut pe spațiul porții fostului său jucător, Pepe Reina. Villa are cea mai slabă defensivă din acest sezon, astfel că Salah&Co se așteptau probabil la mai multe spații și la un scor fluviu.
Nu a fost așa, asta și în contextul în care linia de mijloc a lui Liverpool a suferit schimbări, Henderson și Wijnaldum făcându-le loc în primul 11 lui Keita și Ox-Chamberlain. Și în tridentul ofensiv Klopp a operat o schimbare, Firmino fiind menajat, brazilianului fiindu-i preferat Origi.

Mane, salvatorul lui Liverpool cu Villa

În consecință, lipsită de motivație, Liverpool a arătat ca o echipă oarecare, care cu greu își poate păstra luciditatea pentru a construi atacuri periculoase.
În cele din urmă, golul izbăvirii a venit în minutul 71, când Mane a reluat sub tranversală o centrare a lui Keita, însă senzația e că trupa lui Klopp e deja în vacanță și se gândește exclusiv la viitoarea stagiune.
Sadio Mane a ajuns la peste 20 de goluri în toate competițiile pentru Liverpool pentru al treilea sezon la rând.
Sadio Mane a marcat al 50-lea său gol pe Anfield pentru Liverpool. El și Salah s-au zbătut mult contra lui Villa, dar reușitele au fost puține.
În minutul 90, "cormoranii" au reușit să mai salveze ceva din impresia ștearsă lăsată, tânărul Curtis Jones finalizând o pasă a lui Salah. Acesta a reușit să celebreze într-un mod fericit semnarea prelungirii contractului cu Liverpool. Zilele trecute, Jones și-a pus semnătura pe o nouă înțelegere cu trupa de pe Anfield, valabilă până în 2025.
Dacă Liverpool e deja campioană, Villa are o misiune teribil de complicată pentru a se salva de la retrogradare, deși patronii au investit aproximativ 120 de milioane de euro vara trecută, în transferuri. Trupa lui Dean Smith e pe locul 18 în Premier League, retrogradant, dar diferența față de Watford, prima formație aflată deasupra liniei, e de doar un punct.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo