Fără înfrângere de mai mult de un an în Premier League, Liverpool are ca și acontat titlul, însă miza cea mare pare în acest moment, paradoxal, altul. Chiar dacă Klopp a spus că nu consideră campionatul încheiat, pare de domeniul fantasticului ca o altă formație să îi detroneze pe Salah&Co. Ca atare, "cormoranii" țintesc mai degrabă recordul de invincibilitate a lui Arsenal. În sezonul 2003-2004, trupa lui Wenger și-a atras supranumele "The Invincibles", după un sezon în care nu a pierdut. La nivel european, în top 5 campionate, o astfel de performanță e rară, în istoria recentă doar Juve reușind o astfel de serie (în sezonul 2011-2012).
Revenind la partida de azi (care trebuia să se joace în decembrie, dar a fost amânată pentru ca Liverpool să participe la Campionatul Mondial al Cluburilor), liderul la zi din Premier League nu a avut vreo emoție. Asta în ciuda faptului că i-a lipsit Mane, golgheterul din acest sezon, care va absenta și în weekend, contra lui Southampton, fosta sa formație.
Fără senegalez pe teren, la rampă a ieși Mo Salah, care a transformat un penalty obținut de Origi și a stabilit scorul pauzei. În partea secundă, egipteanul l-a servit ideal pe Oxlade-Chamberlain, care, scăpat singur cu Fabianski, a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM 13 ORE
Salah a fost implicat (gol sau assist) în 95 de goluri pentru Liverpool, în 90 de partide.
Cu 19 puncte avans față de Manchester City, Liverpool e sigură de titlul de campioană, după o pauză de 30 de ani. De partea cealaltă, West Ham rămâne în zona "fierbinte". Cu o singură victorie în ultimele 5 meciuri, băieții lui Moyes sunt pe locul 17, la egalitate cu Bournemouth și Watford, formații aflate pe locuri retrogradante.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Premier League
Liverpool va demara lucrările pentru creșterea capacității stadionului! Care e costul operațiunii
IERI LA 09:54