Fără înfrângere de mai mult de un an în Premier League, Liverpool are ca și acontat titlul, însă miza cea mare pare în acest moment, paradoxal, altul. Chiar dacă Klopp a spus că nu consideră campionatul încheiat, pare de domeniul fantasticului ca o altă formație să îi detroneze pe Salah&Co. Ca atare, "cormoranii" țintesc mai degrabă recordul de invincibilitate a lui Arsenal. În sezonul 2003-2004, trupa lui Wenger și-a atras supranumele "The Invincibles", după un sezon în care nu a pierdut. La nivel european, în top 5 campionate, o astfel de performanță e rară, în istoria recentă doar Juve reușind o astfel de serie (în sezonul 2011-2012).
Revenind la partida de azi (care trebuia să se joace în decembrie, dar a fost amânată pentru ca Liverpool să participe la Campionatul Mondial al Cluburilor), liderul la zi din Premier League nu a avut vreo emoție. Asta în ciuda faptului că i-a lipsit Mane, golgheterul din acest sezon, care va absenta și în weekend, contra lui Southampton, fosta sa formație.
Fără senegalez pe teren, la rampă a ieși Mo Salah, care a transformat un penalty obținut de Origi și a stabilit scorul pauzei. În partea secundă, egipteanul l-a servit ideal pe Oxlade-Chamberlain, care, scăpat singur cu Fabianski, a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 6 ORE
Salah a fost implicat (gol sau assist) în 95 de goluri pentru Liverpool, în 90 de partide.
Cu 19 puncte avans față de Manchester City, Liverpool e sigură de titlul de campioană, după o pauză de 30 de ani. De partea cealaltă, West Ham rămâne în zona "fierbinte". Cu o singură victorie în ultimele 5 meciuri, băieții lui Moyes sunt pe locul 17, la egalitate cu Bournemouth și Watford, formații aflate pe locuri retrogradante.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 8 ORE