Atacantul de 20 de ani a fost identificat drept o variantă de rezervă ideală pentru Mohamed Salah pe partea dreaptă a atacului cormoranilor. Jurgen Klopp consideră că este acoperit în alte zone ale terenului și consideră că Takunmi Minamino este un înlocuitor potențial bun pentru Firmino, în timp ce Divock Origi și Alex Oxlade-Chamberlain sunt rezerve bune pentru Sadio Mane.
https://i.eurosport.com/2019/07/10/2636292.jpg
Villareal a respins oferta pentru că spaniolii doresc să primească suma trecută în clauza de reziliere a nigerianului - 65 de milioane de euro. Chukwueze este urmărit îndeaproape și de Chelsea. În doar al doilea său sezon în La Liga, nigerianul, care evoluează pe partea dreaptă la Villareal, a marcat de trei ori în 22 de meciuri. Contractul cu Villareal expiră în 2023.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31