Transferat pentru 18 milioane de euro de la Dinamo Zagreb, în 2016, Brozovic a dat cel mai bun randament sub comanda lui Conte, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai Interului într-un sezon istoric, în care, după 23 de ani, se află pe primul loc, la egalitate cu Juventus.
Brozovic e un fotbalist polivalent, care poate juca atât ca închizător, cât și ca mijlocaș central sau mijlocaș ofensiv. Deși acea zonă e bine acoperită în lotul lui Liverpool, se pare că Jurgen Klopp e încântat de calitățile croatului și vrea să îl transfere.
Mijlocașul are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro, iar "cormoranii" ar putea să o achite. Pentru Klopp urmează un sezon mai încărcat ca niciodată, iar tehnicianul german vrea să aibă dubluri pe fiecare post.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 19 ORE
Următorul meci în care "cormoranii" au ocazia să strălucească va avea loc sâmbătă. Liverpool se deplasează la Norwich, într-o partidă ce va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 19:30.
https://i.eurosport.com/2020/02/11/2773072.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42