Transferat pentru 18 milioane de euro de la Dinamo Zagreb, în 2016, Brozovic a dat cel mai bun randament sub comanda lui Conte, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai Interului într-un sezon istoric, în care, după 23 de ani, se află pe primul loc, la egalitate cu Juventus.
Brozovic e un fotbalist polivalent, care poate juca atât ca închizător, cât și ca mijlocaș central sau mijlocaș ofensiv. Deși acea zonă e bine acoperită în lotul lui Liverpool, se pare că Jurgen Klopp e încântat de calitățile croatului și vrea să îl transfere.
Mijlocașul are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro, iar "cormoranii" ar putea să o achite. Pentru Klopp urmează un sezon mai încărcat ca niciodată, iar tehnicianul german vrea să aibă dubluri pe fiecare post.
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM O ORĂ
Următorul meci în care "cormoranii" au ocazia să strălucească va avea loc sâmbătă. Liverpool se deplasează la Norwich, într-o partidă ce va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 19:30.
https://i.eurosport.com/2020/02/11/2773072.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 2 ORE
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 2 ORE