Liverpool a obținut cea de-a 27-a victorie din acest sezon de Premier League în etapa a 29-a, contra celor de la Bournemouth. A fost 2-1 pentru Liverpool, cea care mai are nevoie de 3 victorii în ultimele 9 etape pentru a fi matematic noua campioană a Angliei.
Însă echipa lui Jurgen Klopp, în teorie, poate deveni campioana Angliei înainte să joace următorul meci al său de campionat! Manchester City, ocupanta locului 2, are în acest moment 25 de puncte mai puțin decât Liverpool. Până la derby-ul Merseyside dintre Everton și Liverpool de pe 16 martie, City va juca 3 partide. Dacă City le pierde pe toate, Liverpool va fi campioana Angliei!
Acest scenariu pare însă greu de crezut, însă echipa lui Pep Guardiola are totuși meciuri dificile: duminică împotriva celor de la Manchester United, miercurea viitoare contra celor de la Arsenal și sâmbăta viitoare cu Burnley. Un scenariu teribil pentru cel de la Everton este ca City să piardă 2 din cele 3 partide menționate, ceea ce ar însemna că Liverpool poate deveni campioană pe Goodison.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 14 ORE
Dacă ambele echipe câștigă următoarele partide, pe 5 aprilie va avea loc duelul dintre Manchester City și Liverpool pe Etihad. Meci în care Liverpool ar deveni matematic campioană și cu un egal.
Victoria cu Bournemouth a fost pentru Liverpool cea de-a 22-a consecutivă pe propriul teren, un record absolut în fotbalul englez
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
IERI LA 14:25
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
IERI LA 06:45