Liverpool a obținut cea de-a 27-a victorie din acest sezon de Premier League în etapa a 29-a, contra celor de la Bournemouth. A fost 2-1 pentru Liverpool, cea care mai are nevoie de 3 victorii în ultimele 9 etape pentru a fi matematic noua campioană a Angliei.
Însă echipa lui Jurgen Klopp, în teorie, poate deveni campioana Angliei înainte să joace următorul meci al său de campionat! Manchester City, ocupanta locului 2, are în acest moment 25 de puncte mai puțin decât Liverpool. Până la derby-ul Merseyside dintre Everton și Liverpool de pe 16 martie, City va juca 3 partide. Dacă City le pierde pe toate, Liverpool va fi campioana Angliei!
Acest scenariu pare însă greu de crezut, însă echipa lui Pep Guardiola are totuși meciuri dificile: duminică împotriva celor de la Manchester United, miercurea viitoare contra celor de la Arsenal și sâmbăta viitoare cu Burnley. Un scenariu teribil pentru cel de la Everton este ca City să piardă 2 din cele 3 partide menționate, ceea ce ar însemna că Liverpool poate deveni campioană pe Goodison.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 3 ORE
Dacă ambele echipe câștigă următoarele partide, pe 5 aprilie va avea loc duelul dintre Manchester City și Liverpool pe Etihad. Meci în care Liverpool ar deveni matematic campioană și cu un egal.
Victoria cu Bournemouth a fost pentru Liverpool cea de-a 22-a consecutivă pe propriul teren, un record absolut în fotbalul englez
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM O ZI
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42