Victoria din ultima etapă din derby-ul cu Manchester United a schimbat modul în care se vorbește despre lupta la titlu în Premier League. Aflată în acest moment la 13 puncte peste Manchester City cu 2 meciuri mai puțin disputate, Liverpool este din ce în ce mai sigură de primul trofeu din era Premier League.
Astfel, fanii încep să-și pună problema de când poate fi adjudecat matematic titlul, nemaifiind vorba de dacă acest lucru se va întâmpla. Iar programul până la finalul sezonului le dă încredere suporterilor "cormoranilor" că Liverpool poate deveni cel mai rapid campioana Angliei din istoria Premier League!
Topul echipelor care au câștigat cel mai rapid titlul în Premier League:
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 5 ORE
  • 1. Manchester United - 2000/2001 - 14 aprilie
  • 2. Manchester City - 2017/2018 - 15 aprilie
  • 3. Manchester United - 1999/2000 - 22 aprilie
  • 4. Manchester United - 2012/2013 - 22 aprilie
  • 5. Arsenal - 2003/2004 - 25 aprilie
  • 6. Chelsea - 2004/2005 - 30 aprilie
  • Meciurile rămase pentru Liverpool: Wolves (d), West Ham (d), Southampton (a), Norwich (d), West Ham (a), Watford (d), Bournemouth (a), Everton (d), Crystal Palace (a), Man City (d), Aston Vila (a), Brighton (d), Burnley (a), Arsenal (d), Chelsea (a), Newcastle (d)
  • Meciurile rămase pentru Manchester City: Tottenham (d), West Ham (a), Leicester (d), Arsenal (a), Man United (d), Burnley (a), Chelsea (d), Liverpool (a), Southampton (d), Newcastle (a), Brighton (d), Bournemouth (a), Watford (d), Norwich (a)

Meciul de pe Etihad, decisiv

Manchester City rămâne principala rivală la titlu pentru Liverpool, însă echipa lui Pep Guardiola are un program infernal de acum și până pe 4 aprilie când cele 2 echipe se vor întâlni pe Etihad. Dacă Liverpool are de gestionat 2 deplasări dificile, în această seară cu Wolverhampton și apoi cu rivala locală, Everton, Manchester City va întâlni toate rivalele cu nume din campionat!
Chiar dacă Manchester City câștigă fiecare meci până la partida cu Liverpool, recordul lui Man United este în pericol. Dacă formația lui Jurgen Klopp câștigă fiecare meci până pe 4 aprilie, un egal pe Etihad i-ar aduce matematic titlul de campioană!
Cu alte cuvinte, pentru a câștiga al 19-lea titlu de campioană pe Etihad, doborând recordul lui Man United pentru cea mai rapidă campioană din istorie, Liverpool trebuie să aibă aceleași rezultate ca Manchester City, plus victorii în partidele pe care le are de jucat în plus față de City, cu Wolverhampton și West Ham.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 7 ORE
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 10 ORE