Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool poate să renunțe la 9 jucători în vară. Klopp vrea să aducă un fundaș din Bundesliga

Sebastian Ujica

Actualizat 22/03/2020 la 11:37 GMT+2

Vara următoare va fi una cu multe schimbări la Liverpool, Jurgen Klopp fiind gata să renunțe la mai mulți jucători.

Jürgen Klopp vom FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

În ciuda întreruperii sezonului cauzată de pandemia de coronavirus, cei de la Liverpool continuă să facă planuri pe termen lung pentru sezonul următor. Jurgen Klopp este conștient că trebuie să aducă schimbări după un sezon extenuant pentru a nu exista un recul.
11 jucători au viitorul incert, 9 dintre aceștia urmând să plece de la Liverpool în vară. 3 dintre ei sunt la final de contract: Adam Lallana, Nathaniel Clyne și Pedro Chirivella. Însă și alți 6 jucători sunt cu semn de întrebare: Adrian, portarul de rezervă care a gafat în partida de Cupa Angliei cu Chelsea și apoi în UEFA Champions League cu Atletico Madrid. Totuși portarul spaniol are șanse mari să continue ca portarul de back-up pentru Alisson în sezonul următor.
Dejan Lovren în schimb ar urma să fie vândut după ce a evoluat mai puțin în ultimele 2 sezoane iar când a jucat nu a făcut-o la nivelul rivalilor pe post, Joe Gomez și Joel Matip. Xherdan Shaqiri a petrecut mult timp accidentat în actualul sezon și urmează să fie cedat. Divock Origi ar urma la rândul lui să plece după ce în actualul sezon nu a mai produs impact când a intrat de pe banca de rezerve.
Gini Wijnaldum are șanse mici să fie cedat, însă momentan este în ultimele 15 luni de contract astfel că situația lui e incertă. Naby Keita a avut 2 sezoane cu multe probleme medicale ce nu i-au permis să arate de ce este în stare, fiind totuși greu de crezut că Jurgen Klopp va renunța la el.
Trei dintre jucătorii care sunt cedați sub formă de împrumut în acest moment urmează să fie vânduți: Loris Karius, Marko Grujic și Harry Wilson.

Liverpool și Arsenal îl vor pe Ndicka

Evan Nidicka este internațional francez de tineret care joacă la Eintrach Frankfurt și a atras interesul celor de la Liverpool și Arsenal. Nu sunt singurele cluburi interesate de fundașul central de picior stâng - Valencia, Sevilla, AC Milan și Inter sunt și ele interesate de Ndicka.
Ndicka are 20 de ani și a fost crescut de Auxerre înainte să fie transferat de Eintracht în 2018. El a jucat 15 partide în acest sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo