Crescut la academia lui Liverpool, Jones a fost promovat la prima echipă a "cormoranilor" în acest sezon de Jurgen Klopp, iar tânărul jucător a profitat din plin de șansa primită. Mijlocașul de 19 ani a impresionat în meciurile din Cupa Ligii și Cupa Angliei, reușind să marcheze 2 goluri și să ofere o pasă decisivă.
Jones a marcat un gol memorabil în partida cu Everton, în turul 3 din Cupa Angliei, câștigată de Liverpool cu 1-0. Puștiul "cormoranilor" a prins un șut cu efect în vinclul porții, care a ridicat suporterii de pe Anfield în picioare.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
Mai jos, golul superb înscris de Curtis Jones în meciul cu Everton:

Gol impresionant înscris de tânărul Curtis Jones în meciul cu Everton, din Cupa Angliei

Puștiul de 19 ani s-a aflat în prim-plan și la partida cu Arsenal, din Cupa Angliei, când a transformat penalty-ul decisiv, după 5-5 în timpul regulamentar. Curtis Jones a debutat în Premier League în luna decembrie, la meciul de pe terenul lui Bournemouth, câștigat de trupa lui Klopp cu 3-0.

Curtis Jones și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2025

Per total, Curtis Jones a bifat 9 apariții pentru Liverpool, în toate competițiile, iar evoluțiile sale consistente din primul sezon i-au convins pe oficialii de pe Anfield să-i ofere prelungirea contractului pe încă 5 ani.
Imediat după anunțul făcut de Liverpool, tânărul mijlocaș a oferit prima reacție, fiind extrem de entuziasmat:
Este ceva uriaș pentru mine, având în vedere că Liverpool este clubul meu din copilărie și clubul familiei mele. Atmosfera de aici este extrem de pozitivă. Mă aflu la cea mai bună echipă din lume, sub comanda unui manager grozav, motiv pentru care mă simt foarte mândru.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE