Liverpool a cucerit aseară titlul de campioană, după Chelsea - City 2-1, iar Klopp se poate concentra de acum exclusiv pe pregătirea noii stagiuni. Misiunea nu e ușoară, în condițiile în care echipa sa vine după doi ani fantastici, în care a câștigat Champions League și campionatul în Anglia.
Eliminarea prematură din Champions League în actuala stagiune (Salah&Co s-au oprit în optimi, după o dublă de foc cu Atletico Madrid), dar și pierderile financiare importante din cauza pandemiei de coronavirus (care vor continua, pentru că Liverpool nu va putea organiza partide cu spectatori prea curând) fac ca bugetul clubului pentru transferuri să fie unul limitat.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Vitezistul Adama Traore a pus probleme lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool, ofertă pentru Adama Traore

Cu toate acestea, stafful tehnic nu renunță la visul de a-l aduce pe Adama Traore, jucător care a reușit 4 goluri și 9 assisturi în acest sezon pentru Wolverhampton, doar în campionat. O adevărată forță a naturii, jucătorul crescut de Barcelona e unul dintre cei mai rapizi fotbaliști din Premier League, iar Klopp e convins că acesta poate crește și mai mult sub comanda sa.
Mundo Deportivo anunță că Wolverhampton a primit mai multe oferte pentru Adama Traore, una dintre ele de la Liverpool. În acest moment, diferența dintre cerere și ofertă e una destul de mare, dar cele două părți vor negocia în continuare. Sursa citată nu dezvăluie suma oferită de "cormorani", însă oficialii lui Wolves se așteaptă să primească peste 80 de milioane de euro în schimbul fotbalistului.
Multe vor depinde și de locul ocupat de "lupi" la finalul sezonului, în acest moment formația lui Nuno Espirito Santo luptându-se pentru locul 5, care duce în preliminariile Champions League, în condițiile în care City nu va avea dreptul să joace în următoarele două sezoane în cupele europene. Wolves sunt în acest moment la egalitate de puncte cu United, ocupanta locului 5 și au un program relativ ușor până la finalul stagiunii. Dacă vor avea șansa să evolueze în Ligă, e de așteptat ca oficialii clubului să țină "cu dinții" de prețul lui Traore, însă dacă locul 5 nu va fi obținut probabil că deschiderea pentru un transfer al fotbalistului va fi mai mare.
De notat că și City își manifestase intenția de a-l lua pe Traore, Guardiola etichetându-l "un monstru", dar mutarea a căzut după ce trupa de pe Etihad a fost suspendată din cupele europene din cauza nerespectării fair-play-ului financiar.
În acest weekend, Premier League face loc partidelor din FA Cup. Programul transmisiunilor
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839287.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25