Cei de la Liverpool cred că detalii despre planurile lor de a plasa angajații care nu sunt direct legați de prima echipă în șomaj tehnic au fost dezvăluite în presă de o rivală din Premier League, scrie The Athletic.
Liverpool a avut discuții pe care le-au considerat confidențiale cu alte cluburi din Premier League pentru a se determina cele mai bune variante pentru a contracara efectele economice ale pandemiei de COVID-19. Iar aceste detalii ar fi fost dezvăluite în exterior ceea ce i-a făcut pe cei de la Liverpool să acționeze.
Conducerea lui Liverpool a aflat acest lucru sâmbătă și, înainte ca zvonurile să se întețească, au decis să publice în grabă un comunicat pe seama acestui subiect, confirmând că angajații urmau să fie plasați în șomaj tehnic prin schema guvernamentală: 80% din salariu urma să fie plătit de stat și 20% de club. Decizia venea după ce membrii din conducerea clubului, inclusiv CEO-ul Peter Moore, au decis voluntar să-și reducă salariul cu 25% în perioada următoare.
Fotbal
Breaking news. Primul campionat important care a anunțat data oficială la care va reveni
07/04/2020 LA 20:40

Au anulat decizia

Cei de la Liverpool au ales acest drum după ce alte 4 cluburi au făcut-o: Newcastle, Tottenham, Norwich și Bournemouth. Însă succesul obținut de Liverpool în ultimii 2 ani a făcut ca echipa de pe Anfield să primească o mulțime de critici pentru că a apelat la această schemă din partea analiștilor britanici și chiar și a foștilor jucători.
Însă cei de la Liverpool au fost criticați inclusiv de fanii lor. Grupul de suporteri cu o mare influență, Spirit of Shankly, a trimis o scrisoare deschisă către CEO-ul Peter Moore prin care a solicitat o explicație pentru decizie și și-a exprimat îngrijorarea că aceasta va "dăuna reputației și valorilor clubului".
Astfel, cei de la Liverpool au continuat să intre în contact cu suporterii și s-a întors decizia inițială.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
IERI LA 21:52
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
19/01/2022 LA 15:42