Într-un sondaj care ia în calcul cât de plăcută este fiecare echipă luând în considerare 16 parametri diferiți. Au fost luate în considerare părerile publicului general, nu doar a celor care se identifică drept fanii unei echipe anume. Astfel Liverpool s-a dovedit a fi cea mai populară echipă, cu 8,3% din populație, Manchester United fiind pe locul doi.
YouGov a informat că studiul a luat în considerare mai mulți factori precum managementul clubului, jucătorii, cultura fanilor, tradițiile și stilului de joc. Fanii tuturor cluburilor au fost întrebați cât de probabil este că vor urmări la televizor o echipă anume iar rezultatele au fost filtrate în funcție de vârstă, sex, venituri, regiune și altele.
Studiul arată că Liverpool, care are 25 de puncte avans în Premier League și este practic noua campioană, are o bază mare de fani proprii dar este și un club plăcut de suporterii celorlalte echipe. Acest lucru s-ar putea datora influenței amangerului Jurgen Klopp sau unor jucători vedetă care sunt urmăriți în lumea întreagă.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30
Pe locul doi este Manchester United care are susținerea a 6% din populație. De asemenea alte cluburi plăcute de fani sunt Manchester City, Newcastle și Wolves deși nu au o bază impresionantă de fani proprii. Chelsea se află pe locul șase.
https://i.eurosport.com/2020/06/03/2827596.jpg
Premier League
Marele pariu al lui Rangnick la United! Transfer de 33 de milioane de lire, ca şi făcut!
30/11/2021 LA 08:40
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57