Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool se pregătește pentru următoarele sezoane. Pe cine vrea să păstreze Klopp cu orice preț

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/02/2020 la 12:01 GMT+2

Liverpool continuă forma extraordinară din Premier League, după victoria cu Southampton, scor 4-0, din ultima etapă. Formația lui Jurgen Klopp se află pe primul loc în Anglia, după 25 de etape, și se îndreaptă spre primul titlu după o pauză de 30 de ani.

van dijk alisson

Credit imagine: Getty Images

Potrivit jurnaliștilor de la Independent, Liverpool se concentrează pe prelungirea contractelor lui Virgil van Dijk și Alisson Becker în următoarea perioadă. Cei doi jucători, care au ajuns pe Anfield în 2018, sunt oameni de bază în primul "11" al liderului din Premier League, iar oficialii clubului vor să-și asigure serviciile lor pe o perioadă îndelungată.
Sursa citată susține că ambii fotbaliști își doresc să rămână la Liverpool și după expirarea contractelor curente. Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson și Joe Gomez și-au prelungit deja contractele cu echipa pregătită de Jurgen Klopp în ultimele 13 luni, iar același lucru este așteptat, cu mare nerăbdare de fanii "cormorani", și în cazul lui Van Dijk și Alisson.
Oficialii lui Liverpool au plătit 84,7 de milioane de euro pentru transferul lui Van Dijk de la Southampton, valabil până în 2023, în timp ce Alisson a fost adus de la Roma în schimbul sumei de 62,5 milioane de euro și va apăra poarta lui Liverpool cel puțin până în 2024. Cei doi jucători au contribuit semnificativ la performanțele extraordinare ale trupei lui Klopp din ultimul an, reușind să câștige 3 trofee internațioanle (UEFA Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor).
alisson van dijk

Liverpool, doar 15 goluri primite în Premier League

Van Dijk și Alisson sunt pe cale să devină campioni și în Premier League alături de Liverpool, având un avans de 22 de puncte față de locul secund ocupat de Manchester City, cu 13 etape rămase până la final.
Apărarea lui Liverpool a funcționat excelent în formula actuală, iar Jurgen Klopp nici nu vrea să se gândească la o eventuală despărțire de Van Dijk și Alisson. Doar 15 goluri au încasat "cormoranii" în actualul sezon din Premier League, având de departe cea mai bună apărare din Anglia.
Următorul meci al lui Liverpool va fi astăzi, de la ora 21:45, împotriva lui Shrewsbury, în "16"-imile Cupei Angliei. Pentru acest meci, Jurgen Klopp a anunțat că va utiliza echipa U23, cea care a jucat și în meciul cu Aston Villa, din Cupa Ligii Angliei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo