Liverpool nu se aruncă pe piața transferurilor în ianuarie pentru a suplini abisența din defensivă a fundașilor Matip și Lovren. Klopp preferă să readucă pe Anfield un puști de perspectivă.
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2743093.jpg
Nat Phillips are 22 de ani și în prima parte a sezonului a fost trimis de Liverpool să joace în liga a doua germană. Phillips are 1.90 m și a jucat 11 meciuri în tricoul lui Stuttgart în turul campionatului, echipă care se fală pe locul trei în Zweite Bundesliga. Klopp a explicat rațiunea pentru care împrumutul pe an al lui Nat Phillips a fost scurtat la jumătate.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 6 ORE
Nat este băiatul nostru și acum avem nevoie de el. Am vorbit cu cei de la Stuttgart și au fost de acord să întrerupem împrumutul. Suntem în acestă situație fără Matip, Lovren și Fabinho, iar Nat s-a descurcat de minune în Germania. Avem încredere că ne poate ajuta
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38