Mancehster United a început pregătirile pentru eventualitatea în care Eric Baily va pleca de la club în această vară, conform surselor Eurosport UK.
Conducerea clubului a considerat mult timp că perechea ideală de fundași centrali este formată din Harry Maguire și Eric Baily, cu condiția ca ivorianul să fie ferit de accidentări iar United chiar a încercat prelungirea contractului său.
Totuși, Solskjaer pare să îl prefere pe Victor Lindelof iar Inter s-a arătat deja interesată de un posibil transfer al lui Baily în această vară. Ivorianul mai are doar un an de contract pe Old Trafford și este nemulțumit că este doar rezervă.
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
ACUM 13 ORE

Manchester United intră și ea în cursa pentru Ibrahima Konate, alături de Liverpool

Așadar, Manchester United, deși spera să se întărească în alte compartimente, se vede nevoită să caute un fundaș central. Deși Jules Kounde de la Sevilla și Pau Torres de la Villareal rămân și ei pe lista clubului de pe Old Trafford, se pare că Ed Woordward monitorizează cu atenție situația lui Ibrahima Konate, jucător dorit și de Liverpool.
Conform The Athletic, Liverpool se află deja în negocieri avansate cu Leipzig și cu jucătorul, însă United ar putea fi o nouă variantă pentru tânărul francez care a avut evoluții excelente și la Campionatul European de tineret.
Jurgen Klopp speră ca cei don conducere să îl susțină în această vară și să îi aducă un nou fundaș central iar RB Leipzig este dispusă să vândă. Cormoranii vor să încheie negocierile cât mai repede pentru ca alte cluburi - cum ar fi United - să nu mai apuce să intre pe fir.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui De Gea la Mondial! Portarul dorit în Premier League
05/12/2022 LA 17:28
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58