Potrivit Bild, United i-a contactat zilele trecute pe reprezentanții jucătorului, pentru a afla dacă acesta e dispus să semneze cu formația de pe Old Trafford. Discuțiile au fost extrem de favorabile în direcția unei înțelegeri, astfel că "diavolii" trebuie să fie primii care să se înțeleagă cu Bayern, care solicită 35 de milioane de euro în schimbul jucătorului de 29 de ani.
Fotbalistul a refuzat oferta de prelungire a contractului cu bavarezii, fiind încântat de ideea de a lucra alături de Klopp, în cel mai puternic campionat din lume. Oficialii lui Bayern au confirmat deja că spaniolul va pleca și așteptau ca trupa de pe Anfield să vină cu o ofertă concretă.
Pe fir a intrat însă și United și, în condițiile în care Liverpool a întârziat cu o ofertă concretă, nu e exclus ca Thiago să ajungă în Premier League, dar pe Old Trafford.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38

De ce Liverpool rămâne, totuși, favorită să îl transfere pe Thiago

Totuși, informația celor de la Bild trebuie privită și în cheia ultimelor mutări din perioada de mercato, astfel că, la nivel teoretic, Liverpool ar trebui să fie suficient de abilă să nu rateze un astfel de jucători, mai ales că Jurgen Klopp și-l dorește foarte mult.
Campioana Angliei a așteptat ca Georginio Wijnaldum să fie transferat la Barcleona, unde Koeman îl dorește foarte mult, astfel încât să se elibereze un loc în lot și clubul să dispună de finanțe. Din ultimele informații, clubul catalan și Liverpool s-au pus de acord în privința mutării olandezului, astfel că se creează toate premisele unei oferte clare pentru Thiago.
De partea cealaltă, United tocmai a rezolvat transferul lui Donny van de Beek, de la Ajax, astfel că un nou fotbalist într-o zonă în care Solskjaer are deja multiple soluții nu ar fi neapărat cea mai înțeleaptă mutare. Asta în condițiile în care tehnicianul "diavolilor" așteaptă să i se aducă întăriri în zona centrală a defensivei, dar și în atac (un vârf de careu și un atacant de bandă).
Cupa Mondială FIFA
Au ieșit scântei după Brazilia - Serbia: "A fost lipsă de respect, mai ales pentru fundașii noștri"
25/11/2022 LA 09:10
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14