Un egal și 24 de victorii au "cormoranii" în acest sezon, având cel mai bun parcurs din istoria primelor cinci campionate din Europa.
Chiar și fără Mane, formația de pe Anfield a fost seducătoare în confruntarea cu o echipă care pierduse doar unul din ultimele nouă partide, în toate competițiile.
"Sfinții" au venit pe terenul lui Liverpool cu gândul că pot realiza surpriza și, după cum s-a jucat prima repriză, nu puțini chiar au început să creadă într-un rezultat pozitiv.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 2 ORE
Doar că Jurgen Klopp a dus la perfecțiune mecanismul echipei sale, iar acest lucru s-a văzut în partea secundă.
În condițiile în care Alisson a fost din nou printre cei mai buni de pe teren, ofensiva trebuia să își facă treaba. Iar Ox-Chamberlain, Jordan Henderson și Mo Salah au rezolvat partida în primele 25 de minute din repriza a doua, ducând scorul la 3-0, poate o diferență prea dură față de ce a fost, per-ansamblu, pe teren. Pe final, egipteanul chiar a reușit dubla, demonstrând încă o dată că Southampton e una din victimele lui preferate.
După 25 de runde, Liverpool are 22 de puncte avans față de locul doi, Manchester City, care va juca duminică, în direct la Eurosport 1, pe terenul lui Tottenham (de la ora 18:30). În acest moment, nu se mai pune problema campioanei, ci doar a momentului când titlul va fi cucerit. Un alt obiectiv al "cormoranilor" va fi să termine sezonul neînvinși, pentru a egala recordul lui Arsenal, din 2003-2004.
Mo Salah a ajuns la 31 de victorii la rând în Premier League, record pe care probabil nimeni nu o să îl depăşească mult timp de acum înainte.

Rezultatele de azi din Premier League

Leicester - Chelsea 2-2
Bournemouth - Aston Villa 2-1
Crystal Palace - Sheffield United 0-1
Liverpool - Southampton 4-0
Newcastle - Norwich 0-0
Watford - Everton 2-3
West Ham - Brighton 3-3
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 6 ORE