Liverpool l-a adus ca medic principal pe Gary O'Driscoll de la Arsenal după plecarea lui Andy Massey la FIFA, însă schimbările din staff-ul liderului din Premier League nu se opresc aici.
Richie Partridge, actualul fizioterapeut al lui Liverpool, a acceptat o ofertă din partea naționalei Qatarului astfel că cei de la Liverpool au fost nevoiți să-i caute înlocuitor. Conform celor de la Standard, Steve Lilley de la Manchester City este alesul.
Lilley, cel care a lucrat în trecut și la Norwich City, va lucra din nou cu Lee Nobes, cel care a venit în 2018 la Liverpool după 11 ani petrecuți la Manchester City.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18

Plan pe termen lung al lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a semnat în luna decembrie un nou contract cu cei de la Liverpool, valabil până în 2024. Dacă acesta va fi dus până la bun sfârșit, va fi cea mai lungă perioadă petrecută de managerul german la un club după 7 ani petrecuți la Mainz, respectiv Borussia Dortmund.
Cei din conducerea lui Liverpool aveau emoții că Jurgen Klopp ar urma să plece în 2022 când expira fostul contract, scrie Athletic. Klopp avea de luat o decizie legată de viitorul său. Spania nu a fost pe lista priorităților, necunoscând limba. O revenire în Germania rămâne posibilă, având varianta Bayern Munchen unde există mulți admiratori ai săi, deși a antrenat-o în trecut pe Dortmund. Naționala Germaniei poate fi un pas mai târziu în carieră. Însă Klopp a ales să semneze cu Liverpool din 2 motive: primul este reprezentat de noua bază de antrenament care va fi deschisă în această vară, la Kirby, și care a costat mai bine de 50 de milioane de lire sterline.
A doua provocare este legată de provocarea reprezentată de ceea ce urmează pentru Liverpool: reconstruirea unei echipe care a cucerit UEFA Champions League și va cuceri titlul în Premier League. Nu a avut această posibilitate la Mainz și Borussia, echipe care nu puteau să păstreze jucătorii de top cum o poate face Liverpool.
Klopp nu și-a putut imagina să fie la alt club în următorii ani, mai scriu cei de la Athletic, astfel că a dat semnalul către agentul său, Marc Kosicke, să discute cu Mike Gordon, președintele lui Liverpool. Detaliile noului contract au fost puse la punct rapid iar Klopp se poate apuca de treabă. Primul pas în reconstrucția echipei este Timo Werner. Un atacant care va împlini 24 de ani săptămâna această iar pentru Klopp acesta este obiectivul: să construiască o nouă echipă care să se lupte pentru toate trofeele fără ca acestă reconstrucție să fie evidentă, ci făcută gradual, astfel încât performanțele să nu se afle în declin. Cum Salah și Mane împlinesc 28 de ani în acest an iar Firmino va împlini 29 de ani, aducerea unui concurent pentru cei 3 reprezintă un obiectiv important pentru Klopp în vara următoare. Iar această tactică va fi folosită și pentru restul echipei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59