Deși Jurgen Klopp și jucătorii celor de la Liverpool au declarat în repetate rânduri că titlul nu este câștigat, cele 16 puncte din fruntea clasamentului pot deveni 19 după partida de miercuri seară, restanța contra celor de la West Ham.
The Athletic scrie însă că oficialii celor de la Liverpool au început deja să muncească pentru organizarea paradei după câștigarea titlului. Aceasta ar urma să aibă loc pe 18 mai, după ultima etapă a sezonului. Aceste planuri s-ar putea modifica în cazul în care Liverpool va ajunge în fazele finale din UEFA Champions League, marea finală urmând să aibă loc pe 30 mai la Istanbul.

Trofeul, abia la partida cu Chelsea

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liverpool este foarte aproape de câștigarea titlului și l-ar putea asigura matematic cu o lună înainte de finalul sezonului. Cu toate astea, Liverpool nu va primi trofeul până pe 9 mai, la ultima partidă de pe propriul teren, contra celor de la Chelsea.
În ultima etapă, Liverpool va juca în deplasare contra celor de la Newcastle. Dacă Liverpool continuă seria fantastică din acest sezon, poate să câștige titlul matematic pe 4 aprilie, pe terenul celor de la Manchester City! Ar fi echipa care câștigă cel mai devreme titlul Premier League.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26