Liverpool are o casă nouă pentru pregătirea dinaintea partidelor de acasă, renunțând la legendara Melwood. Noua bază în valoare de 50 milioane de lire trebuia să fie gata încă de la finalul sezonului precedent. Lucrările din Kirkby au fost întârziate însă din cauza pandemiei, iar trupa lui Klopp a fost nevoită să amâne instalarea în noua locație pentru această toamnă.
Odată baza de pregătire finalizată, conducerea și-a făcut ca obiectiv extinderea stadionului.

Anfield va ajunge la 61.000 de locuri

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Inițial, proiectul de 60 milioane de lire sterline trebuia să fie demarat în luna decembrie a acestui an și să fie încheiat în vara anului 2022, însă pandemia le-a dat planurile peste cap "cormoranilor". Sezonul trecut din Premier League a fost întrerupt la începutul lunii martie și s-a reluat în iunie, motiv pentru care planurile de construcție au fost și ele puse pe hold. Așadar, noua dată de începere a lucrărilor va fi, în cel mai bun caz, decembrie 2021, acestea urmând să fie încheiate în vara anului 2024.
În urma lucrărilor respective, capacitatea stadionului Anfield va ajunge la 61.000 de locuri, cu 7.000 mai mult decât în prezent. Proiectul de extindere va dura doi ani și jumătate și va avea nevoie de două perioade de vară cu acces interzis publicului pentru a putea fi derulat cu succes.
Cum Liverpool a fost nevoită să joace foarte multe meciuri în această vară, oficialii "cormoranilior" au regândit repede planul de construcție și au ajuns la concluzia că proiectul trebuie să fie amânat cu cel puțin un an. Totuși, The Mirror anunță că în următoarele săptămâni clubul va prezenta un plan amplu al construcțiilor, astfel încât să rămână de făcut doar construcția propriu-zisă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02