Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, victorie clară pe terenul lui Leicester! "Cormoranii" au făcut un pas uriaș spre titlu

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/12/2019 la 00:25 GMT+2

Liverpool a câștigat categoric derby-ul etapei 19 din Premier League, pe terenul lui Leicester, scor 0-4. Formația lui Jurgen Klopp a reușit un meci excelent și și-a asigurat un avans de 13 puncte față de urmăritoarea din clasament.

leicester liverpool 0-4 titlu

Credit imagine: Getty Images

Bobby Firmino a deschis scorul pe King Power Stadium, cu o lovitură de cap, tipică atacantului brazilian. Trent Alexander-Arnold a fost omul cu centrarea, din care Firmino a marcat al 7-lea gol din actualul sezon.
picture

Firmino a deschis scorul pentru Liverpool în derby-ul cu Leicester

În minutul 71 al partidei, Soyuncu a comis henț în propriul careu, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru "cormorani". James Milner, veteranul lui Liverpool, a transformat fără emoții, cu un șut elegant.
Trei minute mai târziu, Firmino a reușit "dubla". Tot Alexander-Arnold a pasat decisiv în mijlocul careului, de unde Firmino a reluat imparabil, în vinclul porții.
picture

Leicester - Liverpool 0-4 | Firmino a reușit "dubla" în meciul de pe King Power Stadium

După două pase decisive excelente, Alexander-Arnold și-a trecut în cont și un gol. Fundașul lui Liverpool a prins un șut minunat la colțul lung, la care portarul Schmeichel n-a avut reacție.
picture

Leicester - Liverpool 0-4 | Trent Alexander-Arnold a stabilit scorul final

Leicester, fără șut pe poartă

S-a încheiat 4-0 pentru Liverpool, la finalul unui duel în care Leicester n-a avut vreun șut pe poartă. Jamie Vardy, cel mai periculos om din formația lui Brendan Rodgers, a fost complet anihilat de Van Dijk și Joe Gomez, care s-au apărat admirabil.
În urma victoriei de astăzi, trupa lui Klopp s-a distanțat la 13 puncte față de Leicester în Premier League, cu un meci mai puțin disputat de "cormorani".
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo