Bobby Firmino a deschis scorul pe King Power Stadium, cu o lovitură de cap, tipică atacantului brazilian. Trent Alexander-Arnold a fost omul cu centrarea, din care Firmino a marcat al 7-lea gol din actualul sezon.

Firmino a deschis scorul pentru Liverpool în derby-ul cu Leicester

În minutul 71 al partidei, Soyuncu a comis henț în propriul careu, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru "cormorani". James Milner, veteranul lui Liverpool, a transformat fără emoții, cu un șut elegant.
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 3 ORE
Trei minute mai târziu, Firmino a reușit "dubla". Tot Alexander-Arnold a pasat decisiv în mijlocul careului, de unde Firmino a reluat imparabil, în vinclul porții.

Leicester - Liverpool 0-4 | Firmino a reușit "dubla" în meciul de pe King Power Stadium

După două pase decisive excelente, Alexander-Arnold și-a trecut în cont și un gol. Fundașul lui Liverpool a prins un șut minunat la colțul lung, la care portarul Schmeichel n-a avut reacție.

Leicester - Liverpool 0-4 | Trent Alexander-Arnold a stabilit scorul final

Leicester, fără șut pe poartă

S-a încheiat 4-0 pentru Liverpool, la finalul unui duel în care Leicester n-a avut vreun șut pe poartă. Jamie Vardy, cel mai periculos om din formația lui Brendan Rodgers, a fost complet anihilat de Van Dijk și Joe Gomez, care s-au apărat admirabil.
În urma victoriei de astăzi, trupa lui Klopp s-a distanțat la 13 puncte față de Leicester în Premier League, cu un meci mai puțin disputat de "cormorani".
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
ACUM 4 ORE
Fotbal
Balonul de Aur 2021: Messi, marele favorit să câştige azi trofeul, pentru a 7-a oară
ACUM 4 ORE