Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, victorie cu 6-0 într-o partidă amicală pe Anfield. Un jucător s-a accidentat la gleznă

Sebastian Ujica

Actualizat 11/06/2020 la 18:39 GMT+3

Mohamed Salah și Andy Robertson nu au jucat în partida disputată astăzi de Liverpool.

Liverpool, campioana en-titre din Premier League

Credit imagine: Eurosport

Liderul din Premier League, FC Liverpool, continuă să se pregătească pentru reînceperea sezonului. Echipa lui Jurgen Klopp a învins cu 6-0 într-o partidă amicală disputată contra lui Blackburn.
Fostă campioană a Angliei în 1995, Blackburn se află doar pe locul 10 în Championship, însă la doar 3 puncte în spatele lui Preston, ultima echipă aflată pe pozițiile de play-off.

Doi titular, menajați

Dacă la partida precedentă în care lotul lui Liverpool a fost împărțit în două a lipsit Gini Wijnaldum, de această dată nu au jucat Mohamed Salah și Andy Robertson. De asemenea, Roberto Firmino a intrat pe teren abia în repriza secundă.
Emoții pentru Jurgen Klopp vin și din cauza accidentărilor - Alex Oxlade-Chamberlain a încasat o lovitură la gleznă, însă există speranțe că nu este vorba de o accidentare serioasă.
Liverpool a avut 6 marcatori diferiți în partida cu Blackburn: Keita, Mane, Minamino, Matip, Hoever și Clarkson și-au trecut numele pe lista marcatorilor.
Liverpool va juca primul meci după mai bine de 3 luni de pauză pe 20 iunie contra celor de la Everton. Partida va avea loc pe Goodison după ce autoritățile și-au dat acordul pentru acest lucru. Programul transmisiunilor Eurosport îl puteți vedea aici
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo