După ce Mauricio Pochettino a devenit antrenorul lui PSG, presa franceză a speculta foarte mult că argentinianul intenționează să ducă în capitala Franței o serie de jucători cu care a lucrat la Tottenahm. Dele Ale, Christian Eriksen și în ultima vreme Harry Kane au fost numele cele mai des pronunțate, dar acum și portarul Hugo Lloris este pe această listă.
Hugo Lloris va intra în vară în ultimul an de contract cu Tottenham, dar căpitanul naționalei Franței ar putea părăsi Londra înainte de încheiaierea înțelegerii. Goalkeeper-ul de 34 de ani este dorit de PSG și ar putea fi tentat să accepte o ofertă, mai ales că la Paris ar lucra cu fostul său antrenor, Mauricio Pochettino.
În Franța, Lloris a jucat la Nice și Lyon înainte de a ajunge la Tottenham în 2012. În cele 8 sezoane și jumătate pentrecute până acum la formația londoneză, portarul s-a impus ca unul dintre liderii echipei. Chiar dacă în ultima vreme a comis destule erori, francezul are în continuare susținerea lui Jose Mourinho.
Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2018/05/14/2335323.jpg

Nick Pope, prima variantă a lui Tottenham dacă Lloris va pleca la PSG

Tottenahm nu s-ar opune unei intenții de plecare a lui Lloris. Londonezii ar putea obținne în vară o sumă de bani în schimbul portarului, ceea ce nu s-ar mai întâmpla în 2022, când acesta va deveni liber de contract. În plus, formația din nordul Londrei are o variantă excelentă de înlocuire.
Daily Sport motează că Tottenham e gata să plătească 30 de milioane de £ în schimbul lui Nick Pope, goalkeeper-ul de la Burnley. Pope are 28 de ani și a fost printre cei mai buni portari din Premier League în ultimele 2 sezoane, el având și 4 prezențe în prima reprezentativă a Angliei. De altfel, mulți specialiști consideră că Pope ar trebui să fie prima variantă a lui Gareth Southgate pentru EURO 2021, ținând cont de faptul că evoluțiile lui Pickford au fost oscilante în ultima vreme, iar Henderson apără puțin la Manchester United.
Sursa citată punctează că și West Ham United și-a manifestat interesul pentru Pope, dar Tottenham este un nume cu mai mare greutate și jucătorul ar putea fi mai tentat să joace acolo. Contractul lui Pope cu Burnley este valabil până în vara anului 2023.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Ligue 1
Sergio Ramos se întoarce la antrenamente! Când ar putea debuta pentru PSG
ACUM 8 ORE
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
IERI LA 09:42