În așteptarea apelul de la TAS, englezii au început calculele!
Locul 5 din Premier League merge în UEFA Champions League doar dacă apelul la TAS se finalizează înainte de data la care Premier League predă lista participantelor în cupele europene pentru sezonul viitor. Este așadar interesul tuturor ca verdictul TAS să se încadreze în acest termen, pentru ca Premier League, cel mai bogat campionat din Europa să nu piardă din cauza procedurilor un loc în Champions League. Acestea fiind spune, locul 5 devine foarte important în acest final încins de sezon!
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 2 ORE
Este o luptă în 6 pentru locurile 4 și 5 din Premier League. Chelsea, Sheffield United, Tottenham, Everton, Machester United și Wolverhampton sunt comasate în 6 puncte cu 13 etape înaintea finalului de sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM 2 ORE
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 21 ORE