Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Locul 5 din Premier League ar putea ajunge în Champions League!

Ion Alexandru

Publicat 15/02/2020 la 11:21 GMT+2

Excluderea pentru doi ani din Champions League a lui Manchester City provoacă mai multe cutremure, iar una dintre replici este redistribuirea locului său din Premier League.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

În așteptarea apelul de la TAS, englezii au început calculele!
Locul 5 din Premier League merge în UEFA Champions League doar dacă apelul la TAS se finalizează înainte de data la care Premier League predă lista participantelor în cupele europene pentru sezonul viitor. Este așadar interesul tuturor ca verdictul TAS să se încadreze în acest termen, pentru ca Premier League, cel mai bogat campionat din Europa să nu piardă din cauza procedurilor un loc în Champions League. Acestea fiind spune, locul 5 devine foarte important în acest final încins de sezon!
Este o luptă în 6 pentru locurile 4 și 5 din Premier League. Chelsea, Sheffield United, Tottenham, Everton, Machester United și Wolverhampton sunt comasate în 6 puncte cu 13 etape înaintea finalului de sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo