Portarul lui Liverpool a petrecut ultimele două sezoane în Turcia, la Besiktas, sub formă de împrumut după meciul de coșmar din finala UEFA Champions League din 2018, când cele două gafe ale sale au ajutat-o pe Real Madrid să câștige. Acel meci a încheiat un sezon slab făcut de german pe Anfield, un portar care nu a părut niciodată sigur pe el, în ciuda oportunităților oferite de Jurgen Klopp.
Acum însă, conform publicației turce Fanatik, Wolves se află în negocieri avansate cu Liverpool pentru a-l aduce pe Karius pe Molineux. El ar fi rezervă la echipa antrenată de Nuno Espirito Santo, titularul incontestabil fiind Rui Patricio. Totuși, Wolves va participa în patru competiții sezonul viitor, astfel că germanul ar beneficia de suficiente oportunități de a juca.
https://i.eurosport.com/2018/08/24/2403865.jpg
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 17 ORE
Fanatik informează că jucătorul de 26 de ani, care a comis și în Turcia mai multe erori, are de luat acum o decizie importantă privind viitorul său. Pe Anfield, unde Karius are contract până în 2022, nu pare probabil că mai are vreo șansă la un post de titular, având în vedere evoluțiile lui Alisson. Karius a declarat la începutul lui aprilie că menține legătura cu Jurgen Klopp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08