Internaționalul englez a impresionat în Premier League de când a venit de la Norwich în vara lui 2018 și a atras atenția unor cluburi importante precum Manchester United și Arsenal. Totuși, conform informațiilor The Telegraph, reprezentanții lui Maddison se află ”în discuții avansate” cu conducerea lui Leicester pentru ca englezul să își prelungească contractul.
Astfel, mijlocașul de 23 de ani va primi o mărire de salariu substanțială în valoare de 64.000 de euro. Noul acord nu va include și o clauză de reziliere, astfel că în viitor Leicester ar putea orice sumă dorește pentru englez.
https://i.eurosport.com/2019/08/19/2658079.jpg
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 2 ORE
Dacă Maddison va semna un nou contract, această mișcare ar putea fi mai importantă pentru Leicester decât orice transfer. Pentru a rămâne la vârful clasamentului, Leicester trebuie să își păstreze cel mai valoros jucător iar o astfel de reușită ar fi remarcabilă, mai ales având în vedere interesul lui Manchester United.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM 4 ORE
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
ACUM 5 ORE