Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură de teatru! Klopp ia gratis, de la o rivală, un super-jucător! Transferul verii pe Anfield

Cristian Mihală

Publicat 23/04/2020 la 17:54 GMT+3

Willian, mijlocașul de bandă al lui Chelsea, este în negocieri avansate cu Liverpool. Despre brazilian se vorbea că va ajunge la Juventus, însă se pare că trupa lui Klopp este foarte aproape să obțină semnătura sud-americanului.

Klopp wünscht sich Ruhe

Credit imagine: SID

Conform sport.es, trupa de pe Anfield i-a făcut o ofertă extrem de tentantă lui Willian, care ar putea rămâne în cele din urmă în Premier League. Ajuns la 31 de ani, brazilianului îi expiră contractul cu Chelsea și, nemulțumit de statutul de rezervă într-o echipă mult întinerită de Frank Lampard, nu s-a arătat dispus să își prelungească înțelegerea cu formația de pe Stamford Bridge.
Dorit în trecut de Tottenham și Arsenal, brazilianul părea că se va îndrepta spre Juventus. Doar că pe fir a intrat Klopp, care îl vede un om important în proiectul avut la Liverpool. Trupa de pe Anfield îi va pierde în această vară pe Lallana și Shaqiri, astfel că stafful tehnic are nevoie de întăriri. Și, în condițiile crizei generate de coronavirus, nu vor exista foarte mulți bani pentru achiziții, astfel că Willian reprezintă o variantă ideală. Chiar dacă nu are cum să fie titular la Liverpool, nimeni nu îi putea oferi vreo garanție nici la Juve sau la alt club mare interesat de semnătura sa. Ca atare, în acest moment liderul din Premier League pare să fie în pole-position pentru aducerea brazilianului care evoluează din 2013 în campionatul Angliei.
Willian se află acum în Brazilia, în izolare, dar e de așteptat ca atunci când va reveni în Regat, pentru reluarea campionatului, să își pună semnătura pe contractul cu formația care a câștigat anul trecut Liga Campionilor.
De notat că Chelsea va suplini cel mai probabil plecarea lui Willian cu un fost jucător de la Liverpool. Coutinho e foarte aproape să fie împrumutat de "albaștri" de la Barcelona, după ce Jadon Sancho, cel care era favoritul lui Lampard, pare să se îndrepte spre Manchester United.
7 goluri și 6 assisturi are Willian în acest sezon pentru Chelsea, deși a fost titular de conjunctură în formația de pe Stamford Bridge.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo