Tottenham ar putea avea probleme serioase în perioada următoare din cauza coronavirusului. Matt Doherty va lipsi sigur 2 săptămâni, el ieșind pozitiv astăzi la un test efectuat la echipa națională a Irlandei.
Informația a fost confirmată de un comunicat emis de Federația Irlandeză de Fotbal: "Federația de Fotbal a Irlandei poate confirma că fundașul irlandez Matt Doherty și atacantul James McClean au dat rezultate pozitive pentru Covid-19. Jucătorii au fost izolați de grup conform protocoalelor Covid-19, iar autoritățile au fost anunțate. Restul personalului și echipei au dat rezultate negative înaintea zborului de întoarcere către Dublin în această dimineață, în vederea meciului din Liga Națiunilor împotriva Bulgariei de miercuri."
Problema s-ar putea agrava și mai tare pentru Tottenham, deoarece Doherty a jucat titular aseară împotriva Țării Galilor, reprezentativă la care au fost pe teren alți 3 jucători de la formația condusă de Jose Mourinho: Joe Rodon, Ben Davies și Gareth Bale.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Chiar dacă cei 3 galezi nu ar avea probleme, lipsa lui Doherty îi va da mari bătăi de cap tehnicianului portughez. Fundașul venit de la Wolverhampton la începutul acestui sezon s-a integrat foarte bine la Tottenham, jucând în 6 din cele 8 meciuri din Premier League, dar bifând și alte 4 prezențe în Europa League.

Doherty va lipsi de la Tottenham contra lui City și Chelsea

Așa cum a anunțat federația irlandeză, Doherty a intrat deja în izolare, dar, în mod normal, va petrece 14 zile în carantină, deci va lipsi cel puțin de la următoarele 3 meciuri ale londonezilor. Tottenham va juca sâmbătă cu Manchester City, joia viitoare cu Ludogorets în Europa League, iar apoi va avea un alt derby în Premier League, cu Chelsea, pe 29 noiembrie.
Chiar dacă până la ora meciului cu Chelsea se va vindeca, e greu de crezut că Mourinho se va putea baza pe el, ținând cont că nu se va antrena în această perioadă.
Tottenham are un start foarte bun de sezon, ocupând momentan poziția secundă în Premier League, la doar un punct în spatele liderului Leicester. Pentru londonezi urmează o perioadă foarte aglomerată, cu multe meciuri din 3 în 3 zile, astfel că Mourinho își dorește să aibă cât mai mulți jucători apți de joc.
Prima confruntare din această serie va avea loc sâmbătă, contra lui Manchester City. Partida va începe la ora 19:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48