Aflată pe locul 3 în Premier League, Leicester speră să revină în UEFA Champions League în sezonul viitor însă speranțele echipei lui Brendan Rodgers au primit o lovitură puternică la partida cu West Ham. În ciuda victoriei cu 4-1, Leicester a rămas fără golgheterul ei, Jamie Vardy, cel care a fost schimbat înainte de pauză.
Harvey Barnes a deschis scorul pentru Leicester în prima repriză, pentru ca Ricardo Pereira să marcheze pentru 2-0 în prelungirile primului act. Mark Noble a redus din diferență imediat după pauză, însă Ayoze Perez a reușit o dublă pe final care a risipit orice emoție.

Vardy s-a accidentat

Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Brendan Rodgers a confirmat după partidă că accidentarea nu a fost la coapsă, lucru de care se temea staff-ul medical. Vardy a putut să vadă de pe banca de rezerve repriza secundă a meciului.
Nu a fost vorba de coapsă, așa că sunt vești bune pentru noi. A simțit o durere la mușchii fesieri, așa că va trebui să așteptăm următoarele zile pentru a analiza. Desigur, când ai un jucător de asemenea calitate i se simte lipsa, așa că este important să ai jucători pe care să îi poți trimite pe teren și să nu se schimbe total ritmul.
Kelechi (Iheanacho) a intrat și a jucat foarte, foarte bine. Vrea să alerge în spatele fundașilor, a fost puternic, a muncit din greu, mereu arată că poate să creeze și să înscrie. Vardy e un jucător fantastic și foarte important pentru noi însă nu vei reuși niciodată să ai succes dacă te bazezi în totalitate pe un singur jucător
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Un nou meci amânat în Premier League: Leicester - Norwich, reprogramat din cauza COVID-19
30/12/2021 LA 20:41
Premier League
Breaking News: Leicester - Tottenham, amânat, din cauza COVID-19
16/12/2021 LA 12:32