Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură grea pentru Manchester City! Pep Guardiola a anunțat cât va lipsi Kevin de Bruyne

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/01/2021 la 16:51 GMT+2

Manchester City a primit o lovitură puternică. Pep Guardiola a oferit noi informații despre accidentarea suferită de Kevin de Bruyne în meciul cu Aston Villa.

Kevin De Bruyne muss lange pausieren

Credit imagine: SID

Pep Guardiola a confirmat că De Bruyne va lipsi între patru și șase săptămâni. Belgianul a fost scos de pe teren accidentat în meciul cu Aston Villa de miercuri seara. Inițial s-a crezut că belgianul va sta maxim o lună, însă situația este mai gravă de atât.
”Este o lovitură grea, nu? Dar trebuie să mergem mai departe”, a declarat Pep Guardiola la conferința de presă de astăzi.
”Nu spun ceva nou, este o veste foarte proastă pentru el și pentru noi și trebuie să găsim o soluție pentru că toată lumea trece printr-o perioadă grea acum, trebuie să ne adaptăm”, a continuat Guardiola.

Manchester City, fără De Bruyne într-o lună dificilă

Manchester City a avut parte, în mare, de meciuri ușoare în ianuarie însă februarie se anunță o lună mult mai dificilă.
Astfel, De Bruyne va lipsi de la meciul cu Liverpool de peste două săptămâni dar și de la partidele cu Arsenal și Tottenham. City va juca în această perioadă și cu Borussia Monchengladbach în optimile UEFA Champions League.
Manchester CIty se află la două puncte de liderul Manchester United în Premier League, însă echipa lui Guardiola mai are de jucat restanța cu Everton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo