Fundașul celor de la Manchester United, Harry Maguire, va sta pe bară o perioadă după o accidentare la șold, anunță agenția de presă PA. Cel mai scump apărător din toate timpurile a ratat partida cu Manchester City de marți seară, pierdută de United pe propriul teren cu 3-1.
Cei de la United nu au oferit foarte multe informații legată de starea jucătorului, însă accidentarea de la partida cu Wolves din Cupa Angliei îl va face să rateze și partida cu Norwich din weekend.
Mai rău pentru Ole Gunnar Solskjaer este faptul că Maguire poate rata inclusiv marele derby contra lui Liverpool, partidă care va avea loc pe 19 ianuarie, pe Anfield. Solskjaer a fost evaziv după partida cu Man City când a vorbit despre starea lui Maguire.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
"Nu știm care este starea lui. Nu este o accidentare pe termen lung, nu cred că va fi pregătit pentru weekend, însă vom vedea" spunea Solskjaer. În locul lui Maguire a fost titularizat Phil Jones.

Premier League w22

Credit imagine: Eurosport

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
19/09/2021 LA 13:35
Premier League
Lista neagră a lui Solskjaer! United transferă 6 jucători pentru a reuși achiziția verii
15/07/2020 LA 06:09