”S-a accidentat la ambele glezne. El a spus că ar fi putut suporta durerea dacă era doar la una. Dar la amândouă este foarte dureros și i s-au umflat ambele glezne. Pur și simplu nu a putut să mai joace. El e un tip care se sacrifică mereu și joacă cu durere, dar nu a putut în acest meci”, a declarat Mourinho după ce Harry Kane a fost scos la pauză în derby-ul pierdut de Tottenham cu Liverpool, 1-3.
”Ambele glezne accidentate. La prima a fost vorba de un tackling dur al lui Thiago, la a doua nu știu ce s-a întâmplat. Dar e vorba de două accidentări, iar a doua este mai gravă, probabil va lipsi câteva săptămâni”, a completat portughezul.

Tottenham - Liverpool. Firmino a înscris primul gol al "cormoranilor" din 2021, în Premier League

Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
ACUM 17 ORE

Tottenham - Liverpool 1-3. Cormoranii câștigă în sfârșit

Liverpool s-a impus pe terenul lui Tottenham, scor 3-1, într-un meci controlat în cea mai mare parte de campioana Angliei! Sadio Mane, Alexander-Arnold și Firmino au strălucit în derby-ul de la Londra și au înscris primele 3 goluri ale formației lui Jurgen Klopp din campionat, în 2021.
În urma victoriei, Liverpool a urcat pe locul 4 în Premier League, la 4 puncte în spatele liderului Manchester City, care încă n-a jucat în etapa cu numărul 20.
De cealaltă parte, Spurs se află pe locul 6, la 2 lungimi sub zona cupelor europene, dar și cu un meci în minus.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 19 ORE
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 20 ORE