Arsenal a întrerupt negocierile cu reprezentanții lui Pierre-Emerick Aubameyang iar atacantul gabonez va pleca în această vară! Aubamayeng mai are contract cu Arsenal până în vara lui 2021 iar cele două părți păreau aproape să ajungă la un nou acord.
Însă Arsenal a sistat discuțiile și va căuta să-l cedeze pe jucător pentru a nu-l pierde gratis peste un an, scrie Express. Aubameyang este pe locul 2 în clasamentul golgheterilor din acest sezon, după Jamie Vardy. În stagiunea precedentă, a terminat pe primul loc, cu 22 de reușite, la egalitate cu Sadio Mane și Mo Salah.

5 cluburi interesate de Aubameyang

Premier League
A venit vestea cea mare: Premier League revine! Guvernul britanic, undă verde pentru Project Restart
27/04/2020 LA 04:26
Aubameyang era dispus să semneze un nou contract cu Arsenal, însă dorea o creștere salarială, fiind deja unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot cu 200.000 de lire pe săptămână. În condițiile dificultăților financiare de la club din cauza pandemiei de COVID-19, Arsenal urmând să piardă o sumă importantă de bani din cauza faptului că meciurile se vor disputa fără spectatori, conducerea lui Arsenal a decis să oprească negocierile.
Aubameyang nu duce lipsă de doritori: Man United, Inter Milano, FC Barcelona, Real Madrid și Chelsea sunt cluburile interesate de jucătorul de 30 de ani iar o licitație reprezintă cea mai bună veste pentru Arsenal, în condițiile în care prețul unui jucător care intră în ultimul an de contract scade.
Englezii mai scriu că Inter Milano este în pole-position în acest moment, Antonio Conte dorindu-l pe Aubameyang în condițiile în care Lautaro Martinez va ajunge, cel mai probabil, la Barcelona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22