Update 15.00: A venit confirmarea oficială din partea celor de la Liverpool. Fabinho nu va mai juca în 2019, perioadă de pauză fiind chiar mai lungă decât s-a estimat inițial: între 6 și 8 săptămâni va lipsi mijlocașul brazilian. El nu se va opera însă după accidentarea din minutul 18 de la meciul cu Napoli.
-----------------
Știrea inițială:
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Pentru Liverpool urmează cea mai dură perioadă din acest sezon, cu meciuri din 3 în 3 zile. Iar liderul din Premier League va trebui să le joace, cel mai probabil, fără Fabinho. Mijlocașul brazilian s-a accidentat la gleznă la partida cu Napoli, încheiată cu scorul de 1-1.
Staff-ul medical al celor de la Liverpool a decis să nu efectueze RMN-ul joi, la o zi după partidă, pentru că glezna să se dezumfle. Însă cei de la Liverpool se tem că accidentarea este una serioasă, scrie Telegraph.

Ratează restul anului?

Chris Bascombe de la Telegraph scrie că perioada de pauză estimată în acest moment este de 4-6 săptămâni, ceea ce ar putea însemna până la 10 partide ratate de către Fabinho. Jurgen Klopp va oferi noi informații în conferința de presă de dinaintea partidei de sâmbătă cu Brighton.
Printre meciurile tari pe care ar urma să le rateze Fabinho regăsim derby-ul cu Everton și cel cu Leicester, dar și duelul decisiv cu Salzburg din grupele UEFA Champions League. Dacă verdictul medicilor va fi unul mai puțin dur, Fabinho ar putea reveni la timp pentru Campionatul Mondial al Cluburilor.

John Barnes vine mâine în România

Eurosport te invită la un nou eveniment unic, alături de John Barnes, jucătorul care a doborât bariere în fotbalul englez.
Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 15:00, te așteptăm la o întâlnire cu invitatul nostru special, John Barnes, pentru a discuta despre cele mai remarcabile momente, dar și ce rezervă următoarele luni din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. John Barnes este fost jucător emblematic al clubului Liverpool, comentator și analist sportiv.
Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.
Mai mult, sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care te invităm pentru a urmări împreună meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A) începând cu ora 15.30.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53