Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Leicester! Jamie Vardy va fi operat de hernie și va lipsi câteva săptămâni

Irina Aldea

Publicat 22/01/2021 la 22:56 GMT+2

Leicester a primit o lovitură dură! Jamie Vardy are nevoie de operație și va lipsi din lotul lui Brendan Rodgers câteva săptămâni.

Jamie Vardy - Leicester City

Credit imagine: Getty Images

Atacantul ocupantei locului 3 din Premier League, Leicester, Jamie Vardy, va fi supus unei intervenții chirurgicale de hernie și se așteaptă ca acesta să fie indisponibil pentru câteva săptămâni, anunță presa britanică. Leicester City este pe podium, alături de Mancester United și Manchester City și datorită celor 11 goluri marcate de jucătorul de 34 de ani în acest sezon.
Jamie Vardy a marcat 24 de goluri pentru Leicester în sezonul 2015-2016, aducându-și o contribuție esențială la câștigarea titlului în Premier League. Din fericire, antrenorul Brendan Rodgers mai are la dispoziție doi atacanți care sunt în formă, pe spaniolul Ayoze Perez și pe nigerianul Kelechi Iheanacho. Întrebat cum va rezista Leicester fără Vardy, Rodgers a spus: "Am mai jucat fără Jamie și am marcat și am câștigat".

Accidentări consemnate la cluburile puternice din Premier League

Jamie Vardy nu este singurul jucător important care va lipsi de la unul dintre cluburile puternice din Anglia. Campioana de acum două sezoane, Manchester City, a primit și ea o lovitură puternică azi. Pep Guardiola a oferit noi informații despre accidentarea suferită de Kevin de Bruyne în meciul cu Aston Villa.
Antrenorul spaniol al "cetățenilor" a confirmat că De Bruyne va lipsi între patru și șase săptămâni. Belgianul a fost scos de pe teren accidentat în meciul cu Aston Villa de miercuri seara. Inițial s-a crezut că belgianul va sta maxim o lună, însă situația este mai gravă de atât.De Bruyne va lipsi de la meciul cu Liverpool de peste două săptămâni dar și de la partidele cu Arsenal și Tottenham. City va juca în această perioadă și cu Borussia Monchengladbach în optimile UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo