Guardiola a declarat că belgianul a căzut pe spate și în umăr în ultimele minute ale finale Cupei Ligii pe care Manchester City a câștigat-o împotriva celor de la Aston Villa duminică pe Wembley. Jucătorul de 28 de ani nu a călătorit la Hillsborough pentru meciul din Cupa Angliei cu Sheffield Wednesday, partidă câștigată de City cu 1-0. Guardiola nu este sigur că el va fi apt pentru derby-ul cu Manchester United.
Vorbind la conferința de presă de după meci, Guardiola a declarat: ”Kevin are o problemă la umăr. Nu este disponibil. În ultimul meci, în ultimele minute, a căzut într-o poziție proastă și a avut o problemă la spate. Nu știm cât timp va fi disponibil. Să sperăm că nu va lipsi mult. Nu știu dacă va fi apt pentru derby”.
https://i.eurosport.com/2020/02/27/2785242.jpg
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 13 ORE
Guardiola consideră că victoria din meciul cu Sheffield Wednesady, cu 1-0 grație golului reușit de Sergio Aguero, va ridica moralul echipei sale pentru derby-ul cu Manchester United: ”Mâine ne vom uita la Derby cu Manchester United pentru a analiza ce au făcut în acest meci și vom merge acolo pentru a câștiga”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 16 ORE
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
ACUM 17 ORE