Fundașul stânga al lui Manchester United, Luke Shaw, va absenta între patru și șase săptămâni după o accidentare la tendon în meciul cu Everton. Vestea vine ca o confirmare pentru îngrijorarea lui Ole Gunnar Solskjaer privind programul foarte aglomerat care va duce la accidentări.
Shaw a fost nevoit să iasă de pe teren după 67 de minute iar Solskjaer a fost extrem de nemulțumit după meci de felul în care a fost programată să joace Manchester United.
Accidentarea lui Shaw reprezintă o lovitură pentru Solskjaer, în condițiile în care englezul a fost titular în toate meciurile lui United in campionat până acum. Totuși, Alex Telles, proaspăt venit de la FC Porto, îi va lua locul cel mai probabil englezului după ce s-a recuperat fiind infectat cu COVID-19.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 3 ORE

Ole Gunnar Solskjaer a criticat conducera Premier League după meciul cu Everton

”Au făcut totul ca să pierdem. V-am spus dinainte în ceea ce privește ora de începere a meciului, au făcut totul ca băieții să piardă. Luke Shaw s-a accidentat astăzi pentru că am mers în Turcia, am jucat deja multe meciuri, am fost în Turcia miercuri noapte, ne-am întors joi și apoi am jucat sâmbătă la prânz, este un haos total”, a declarat Solskjaer.
”Nu pot să-i laud pe băieți îndeajuns. Ei merită mai mult decât să joace în astfel de condiții. Autoritățile au făcut ca noi să pierdem. Cine este responsabil? Ne-am săturat, Eu m-am săturat”, a adăugat Ole.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 7 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 8 ORE