Fundașul stânga al lui Manchester United, Luke Shaw, va absenta între patru și șase săptămâni după o accidentare la tendon în meciul cu Everton. Vestea vine ca o confirmare pentru îngrijorarea lui Ole Gunnar Solskjaer privind programul foarte aglomerat care va duce la accidentări.
Shaw a fost nevoit să iasă de pe teren după 67 de minute iar Solskjaer a fost extrem de nemulțumit după meci de felul în care a fost programată să joace Manchester United.
Accidentarea lui Shaw reprezintă o lovitură pentru Solskjaer, în condițiile în care englezul a fost titular în toate meciurile lui United in campionat până acum. Totuși, Alex Telles, proaspăt venit de la FC Porto, îi va lua locul cel mai probabil englezului după ce s-a recuperat fiind infectat cu COVID-19.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Ole Gunnar Solskjaer a criticat conducera Premier League după meciul cu Everton

”Au făcut totul ca să pierdem. V-am spus dinainte în ceea ce privește ora de începere a meciului, au făcut totul ca băieții să piardă. Luke Shaw s-a accidentat astăzi pentru că am mers în Turcia, am jucat deja multe meciuri, am fost în Turcia miercuri noapte, ne-am întors joi și apoi am jucat sâmbătă la prânz, este un haos total”, a declarat Solskjaer.
”Nu pot să-i laud pe băieți îndeajuns. Ei merită mai mult decât să joace în astfel de condiții. Autoritățile au făcut ca noi să pierdem. Cine este responsabil? Ne-am săturat, Eu m-am săturat”, a adăugat Ole.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52