Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovren a plecat de la Liverpool și și-a spus opinia despre relația dintre Mane şi Salah

Nicu Savin

Actualizat 20/08/2020 la 21:03 GMT+3

Croatul Dejan Lovren a părăsit Liverpool în această vară, urmând să evolueze în Rusia, la Zenit Sankt Petersburg. Fundașul a vorbit în premieră despre relația dintre atacanții lui Liverpool, Sadio Mane și Mohamed Salah, după ce presa britanică a semnalat în urmă cu ceva vreme anumite tensiuni între cei doi.

Dejan Lovren a vorbit depre relația dintre Sadio Mane și Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Lovren a avut o relație foarte apropiată cu Mohamend Salah, după ce acesta a ajuns în 2017 la Liverpool de la AS Roma. Sadio Mane ajunsese cu un an înainte la Liverpool, în schimbul sumei de 34 de milioane de £.
Prima mică ruptură între cei doi s-a produs în toamnă, când Mane și Salah s-au certat după ce egipteanul a refuzat să îi paseze într-o fază iminentă de gol, în victoria cu 3-0 în fața lui Burnley. Ulterior, preţ de câteva partide, cei doi au părut că se evită pe teren, refuzând să îşi paseze, dar lucrurile au fost rapid reglate de Klopp, astfel că diferendul nu a escaladat. Totuşi, în presa din Marea Britanie s-a semnalat în mai multe rânduri că între cei doi ar exista anumite tensiuni, generate de orgolii.
Premier League | Liverpool - Crystal Palace 4-0

Lovren: "Este bine să existe competiție între jucători"

Fostul fundaș al lui Liverpool a vorbit pentru site-ul egiptean "KingFut" și a recunoscut că există competiție între Mohamed Salah și Sadio Mane, dar spune că aceasta este în beneficiul campionilor din Premier League.
"Eu văd acest lucru într-un mod diferit. Este bine să existe competiție între jucători. Este normal, Salah vrea să marcheze mai mult decât Mane, iar acesta este fotbalul. Dacă ambii jucători sunt într-o formă bună, atunci este bine pentru echipă și acesta este cel mai important lucru.", a spus Lovren.
Croatul a admis că există o competiție acerbă în atacul lui Liverpool, dar reproșurile din anumite meciuri apar doar pe moment: "Când Salah nu marchează într-un meci, nu îl acuză pe Mane că nu a marcat. În schimb, se concentrează pe greșelile sale și încearcă să-și îmbunătățească evoluția pentru următorul joc."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo