Lovren a avut o relație foarte apropiată cu Mohamend Salah, după ce acesta a ajuns în 2017 la Liverpool de la AS Roma. Sadio Mane ajunsese cu un an înainte la Liverpool, în schimbul sumei de 34 de milioane de £.
Prima mică ruptură între cei doi s-a produs în toamnă, când Mane și Salah s-au certat după ce egipteanul a refuzat să îi paseze într-o fază iminentă de gol, în victoria cu 3-0 în fața lui Burnley. Ulterior, preţ de câteva partide, cei doi au părut că se evită pe teren, refuzând să îşi paseze, dar lucrurile au fost rapid reglate de Klopp, astfel că diferendul nu a escaladat. Totuşi, în presa din Marea Britanie s-a semnalat în mai multe rânduri că între cei doi ar exista anumite tensiuni, generate de orgolii.
https://i.eurosport.com/2020/06/24/2838630.jpg
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 9 ORE

Lovren: "Este bine să existe competiție între jucători"

Fostul fundaș al lui Liverpool a vorbit pentru site-ul egiptean "KingFut" și a recunoscut că există competiție între Mohamed Salah și Sadio Mane, dar spune că aceasta este în beneficiul campionilor din Premier League.
"Eu văd acest lucru într-un mod diferit. Este bine să existe competiție între jucători. Este normal, Salah vrea să marcheze mai mult decât Mane, iar acesta este fotbalul. Dacă ambii jucători sunt într-o formă bună, atunci este bine pentru echipă și acesta este cel mai important lucru.", a spus Lovren.
Croatul a admis că există o competiție acerbă în atacul lui Liverpool, dar reproșurile din anumite meciuri apar doar pe moment: "Când Salah nu marchează într-un meci, nu îl acuză pe Mane că nu a marcat. În schimb, se concentrează pe greșelile sale și încearcă să-și îmbunătățească evoluția pentru următorul joc."
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25