Lovren a contribuit la performanțele extraordinare obținute de Liverpool în ultimele sezoane, sub comanda lui Klopp. Chiar dacă a pierdut postul de titular, internaționalul croat a rămas un stâlp de rezistență în vestiarul de pe Anfield.
Într-o scrisoare superbă, Henderson îi mulțumește lui Lovren pentru toată susținerea oferită de-a lungul anilor, dar și pentru "calitatea sa umană incredibilă" - accea de a se conecta foarte bine cu orice coechipier.
Henderson i-a reamintit lui Lovren că își va găsi întotdeauna frații la Liverpool, atunci când i se va face dor de atmosfera din vestiarul "cormoranilor".
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30
Pe lângă mesajul de mare campion trimis de Henderson, mijlocașul i-a oferit croatului și un cadou - o replică a trofeului Premier League, cucerit în sezonul 2019/2020, inscripționat cu numele tuturor jucătorilor lui Liverpool.

Scrisoarea superbă primită de Lovren din partea lui Henderson, după plecarea croatului de la Liverpool

"Dej,
Îmi este imposibil să mă gândesc la Liverpool fără ca tu să fii alături de noi și, sincer să fiu, încă nu m-am obișnuit cu gândul că nu te vei mai întoarce. Ai fost o personalitate uriașă în echipă și una dintre cele mai mari influențe care au făcut posibil să ajungem în punctul în care ne aflăm acum: câștigători și campioni.
Sper că știi că, pe teren, ești considerat unul dintre cei mai buni din lume datorită lucrurilor pe care le faci. Ai implementat în vestiarul nostru și al Croației o mentalitate care ne îndeamnă să continuăm să luptăm. Chiar și în momentele în care ți-a fost greu, ai rămas alături de toți ceilalți. Nu voi uita vreodată susținerea pe care mi-ai oferit-o și diferența pe care ai făcut-o, ajutându-mă să conduc această echipă. Întotdeauna ai fost chiar tu un 'căpitan', fără să fie nevoie să porți banderola. Cu toții te admirăm pentru asta.
Ești una dintre cele mai mari personalități cu care am împărțit vestiarul. Orice jucător, indiferent de țara și circumstanțele din care vine, se poate conecta cu tine. Este o calitate umană incredibilă.
Deja îmi este dor de tine. Încă aștept să îți faci apariția la Melwood (n.r. - baza de antrenament a lui Liverpool) și să te afli în centrul discuțiilor. Sper că realizezi cât de mult te apreciem cu toții pentru ce ai făcut la echipă. Nu îți pot mulțumi îndeajuns. Întotdeauna voi fi disponibil dacă tu sau familia ta minunată veți avea nevoie de ceva.
Mult succes în viitor. Vreau să știi că îi vei găsi pe frații tăi la Liverpool, dacă vreodată vei avea nevoie de noi."
Complet impresionat de scrisoarea primită din partea lui Henderson, Lovren i-a răspuns imediat: "Am rămas fără cuvinte, căpitane. Îți mulțumesc încă o dată."

Lovren s-a despărțit de Liverpool, după 6 ani

Dejan Lovren a ajuns la Liverpool în 2014, după ce "cormoranii" le-au plătit 25,3 milioane de euro celor de la Southampton. Fundașul croat a bifat 185 de apariții la trupa de pe Anfield, reușind să înscrie 8 goluri și să ofere 5 assist-uri.
Lovren a contribuit la cucerirea a două trofee sub comanda lui Jurgen Klopp: titlul în Premier League și Liga Campionilor. Cel mai important gol al lui Lovren la Liverpool a fost înscris în meciul cu Borussia Dortmund din sferturile Europa League, în 2016. Croatul a marcat în prelungirile partidei de pe Anfield, în fața peluzei Kop, și și-a calificat echipa în semifinale.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Marele pariu al lui Rangnick la United! Transfer de 33 de milioane de lire, ca şi făcut!
30/11/2021 LA 08:40
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57