Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucescu, "da absolut" pentru transferul copilului său de suflet la Juventus: "Aș fi foarte fericit!"

Irina Aldea

Publicat 22/04/2020 la 12:16 GMT+3

Fostul antrenor al lui Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, este de părere că Juventus ar fi destinația perfecta pentru atacantul brazilian al lui Chelsea, Willian.

Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istorie

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 74 de ani, Mircea Lucescu a oferit un interviu pentru jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb și a vorbit, printre altele, despre fostul lui elev de la Șahtior, brazilianul Willian, în prezent sub contract cu Chelsea. Fostul selecționer al echipei naționale a Turciei a mărturisit că ar fi fericit pentru brazilian dacă ar ajunge în Serie A, la Juventus, acolo und ear urma să-l aibă coleg pe un alt jucător antrenat de Lucescu la Șahtior, Douglas Costa.
E la Chelsea de mulți ani și poate că e timpul pentru o schimbare. Clubul din Londra s-a îndrăgostit de performanțele sale când ne-au întâlnit pe noi în Champions League. Absolut, da. Aș fi foarte fericit dacă Willian ar alege Juventus. Ar fi excepțional să îl văd că îmbracă acel tricou.

Willian nu-și va prelungi contractul cu Chelsea

Willian a reușit să marcheze 37 de goluri și să ofere 63 de pase decisive în cele 221 de apariții la Șahtior, care l-a cu 14 milioane de euro de la Corinthians și l-a vândut după 6 ani cu 35 de milioane la Anji. De acolo, brazilianul a ajuns în Premier League, la Chelsea, pentru 35,5 de milioane de euro. Acum, el este cotat la 22,5 milioane de euro potrivit transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo