Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De data aceasta, desemnarea jucătorului etapei nu pare să fi constituit o misiune dificilă, în contextul în care Cavani a întors aproape de unul singur un meci care părea pierdut. United a fost condusă cu 2-0 la pauză pe St Mary's Stadium, de Southampton. Încă de la startul reprizei secunde, Solskjaer a mutat, introducându-l pe vârful uruguayan în locul lui Greenwood. Iar rezultatul s-a simțit imediat: două goluri și o pasă decisivă pentru atacantul venit liber de contract, după despărțirea de PSG, în doar 32 de minute petrecute pe teren.

Cavani reloaded, în Premier League

Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31
Cavani evoluase până acum în Premier League cel mult jumătate de oră, dar evoluția fantastică din repriza secundă cu Southampton îl obligă pe Solskjaer. Sud-americanul pare tot mai aproape de forma fizică ideală și, odată ce are și un moral foarte bun, va fi greu de oprit de defensivele adverse. Parteneriatul său cu Bruno Fernandes a funcționat impecabil duminică, astfel că fanii "diavolilor" au toate motivele să spere că sezonul poate lua o nouă turnură.
Victoria lui United cu 3-2 de duminică i se datorează lui Cavani, iar Solskajer a ajuns la 8 succese consecutive în deplasare. Urmează un nou meci în deplasare - cu West Ham, în direct pe Eurosport și Eurosport Player - și recordul poate fi îmbunătățit.

Southampton - Manchester United 2-3 | Rezumatul meciului

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo s-a întors acasă! Primele imagini cu starul portughez la revenirea pe Old Trafford
09/09/2021 LA 19:38
Premier League
Reacția lui Ronaldo după ce Cavani i-a cedat numărul 7! Cât au de așteptat fanii pentru un tricou
03/09/2021 LA 08:49