Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.

De această dată, puștiul minune de la Arsenal, Bukayo Saka, i-a atras atenția. După o evoluție extraordinară și un gol de generic cu Chelsea, Saka și-a continuat evoluțiile bune și în deplasarea de la Brighton, unde Arsenal s-a impus cu 1-0 grație golului marcat de Alexander Lacazette.

Premier League
OFICIAL. Wolves i-a găsit înlocuitor accidentatului Raul Jimenez! Anunțul clubului
ACUM 20 ORE

Rezumatul meciului Brighton - Arsenal 0-1, în etapa a 16-a din Premier League

Într-un sezon cu adevărat de coșmar până acum pentru Arsenal, care se află aproape de jumătatea stagiunii doar pe locul 14, puștiul Saka a fost luminița de la căpătul tunelului, speranța tunarilor că această echipă are un viitor. Alături de Saka, s-au mai remarcat Martinelli (odată cu revenirea sa), Smith-Rowe, Willock, Maitland-Niles. Arteta pare hotărât să schimbe soarta sezonului cu ”copiii” de la academie.

Bukayo Saka, un sezon strălucit

La doar 19 ani, Bukayo Saka evoluează constant foarte bine și este mereu periculos pentru adversarii tunarilor. Cifrele sale din meciul cu Brighton vorbesc de la sine.

Saka a avut 58 de atingeri, 9 posesii în careul advers, 8 dueluri câștigate, 6 centrări, 4 recuperări ale mingii, 3 ocazii create, 2 tacklinguri și o pasă de gol. După Smith-Rowe, Saka s-a remarcat drept motorul de creație a lui Arsenal în ultima perioadă.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Lovitură pentru Leicester! Jamie Vardy va fi operat de hernie și va lipsi câteva săptămâni
IERI LA 21:56
Premier League
Lovitură grea pentru Manchester City! Pep Guardiola a anunțat cât va lipsi Kevin de Bruyne
IERI LA 15:37