Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată, puștiul minune de la Arsenal, Bukayo Saka, i-a atras atenția. După o evoluție extraordinară și un gol de generic cu Chelsea, Saka și-a continuat evoluțiile bune și în deplasarea de la Brighton, unde Arsenal s-a impus cu 1-0 grație golului marcat de Alexander Lacazette.

Rezumatul meciului Brighton - Arsenal 0-1, în etapa a 16-a din Premier League

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Într-un sezon cu adevărat de coșmar până acum pentru Arsenal, care se află aproape de jumătatea stagiunii doar pe locul 14, puștiul Saka a fost luminița de la căpătul tunelului, speranța tunarilor că această echipă are un viitor. Alături de Saka, s-au mai remarcat Martinelli (odată cu revenirea sa), Smith-Rowe, Willock, Maitland-Niles. Arteta pare hotărât să schimbe soarta sezonului cu ”copiii” de la academie.

Bukayo Saka, un sezon strălucit

La doar 19 ani, Bukayo Saka evoluează constant foarte bine și este mereu periculos pentru adversarii tunarilor. Cifrele sale din meciul cu Brighton vorbesc de la sine.
Saka a avut 58 de atingeri, 9 posesii în careul advers, 8 dueluri câștigate, 6 centrări, 4 recuperări ale mingii, 3 ocazii create, 2 tacklinguri și o pasă de gol. După Smith-Rowe, Saka s-a remarcat drept motorul de creație a lui Arsenal în ultima perioadă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52