Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată, puștiul minune de la Arsenal, Bukayo Saka, i-a atras atenția. După o evoluție extraordinară și un gol de generic cu Chelsea, Saka și-a continuat evoluțiile bune și în deplasarea de la Brighton, unde Arsenal s-a impus cu 1-0 grație golului marcat de Alexander Lacazette.

Rezumatul meciului Brighton - Arsenal 0-1, în etapa a 16-a din Premier League

Premier League
Scholes, dezamăgit de United: "Unii vor spune că sunt mizerabil, dar adevărul e următorul"
ACUM O ZI
Într-un sezon cu adevărat de coșmar până acum pentru Arsenal, care se află aproape de jumătatea stagiunii doar pe locul 14, puștiul Saka a fost luminița de la căpătul tunelului, speranța tunarilor că această echipă are un viitor. Alături de Saka, s-au mai remarcat Martinelli (odată cu revenirea sa), Smith-Rowe, Willock, Maitland-Niles. Arteta pare hotărât să schimbe soarta sezonului cu ”copiii” de la academie.

Bukayo Saka, un sezon strălucit

La doar 19 ani, Bukayo Saka evoluează constant foarte bine și este mereu periculos pentru adversarii tunarilor. Cifrele sale din meciul cu Brighton vorbesc de la sine.
Saka a avut 58 de atingeri, 9 posesii în careul advers, 8 dueluri câștigate, 6 centrări, 4 recuperări ale mingii, 3 ocazii create, 2 tacklinguri și o pasă de gol. După Smith-Rowe, Saka s-a remarcat drept motorul de creație a lui Arsenal în ultima perioadă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Probleme mari pentru Tuchel. Lukaku și Werner s-au rupt și Chelsea nu are vreun atacant în lot
ACUM O ZI
Premier League
Mourinho, ofertă uriașă de ultimă oră pentru a pleca de la Roma. Anunțul făcut de "Special"
ACUM O ZI