Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Phil Foden a avut evoluție excelentă în meciul cu Chelsea când a făcut cam ce a dorit din Kurt Zouma, acum două săptămâni. Iar în meciul cu Villa, Foden s-a descurcat din nou foarte bine, fiind constant o amenințare pentru formația antrenată de Dean Smith.
Staff-ul academiei de la City a fost mereu extrem de entuziasmat de calitățile lui Phil Foden de când a ajuns la club. Singura lor îngrijorare era că statura sa mică avea să îi pună probleme, însă evoluțiile englezului sunt din ce în ce mai bune cu fiecare meci care trece.
Premier League
Cavani vrea să plece de la Manchester United la vară! Viitoarea destinație a uruguayanului
ACUM 5 ORE

Phil Foden a strălucit cu Aston Villa

Foden a fost cea mai mare amenințare pentru Aston Villa pentru tot parcursul meciului. A găsit mereu spațiile pe flancul stâng și a creat ocazii periculoase, fiind constant o bătaie de cap pentru fundașii adverși.
Foden, ghidat de David Silva în trecut, demonstrează că el este într-adevăr cel care îi va lua locul spaniolului, așa cum anunța Guardiola în trecut.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tuchel, pus sub presiune de un fost manager la Chelsea: "Nu văd o echipă mai bună în Premier League"
ACUM 12 ORE
Premier League
Jose Mourinho, ironie fină la adresa criticilor, după ce Tottenham a atins o bornă impresionantă
ACUM 14 ORE