Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Phil Foden a avut evoluție excelentă în meciul cu Chelsea când a făcut cam ce a dorit din Kurt Zouma, acum două săptămâni. Iar în meciul cu Villa, Foden s-a descurcat din nou foarte bine, fiind constant o amenințare pentru formația antrenată de Dean Smith.
Staff-ul academiei de la City a fost mereu extrem de entuziasmat de calitățile lui Phil Foden de când a ajuns la club. Singura lor îngrijorare era că statura sa mică avea să îi pună probleme, însă evoluțiile englezului sunt din ce în ce mai bune cu fiecare meci care trece.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Phil Foden a strălucit cu Aston Villa

Foden a fost cea mai mare amenințare pentru Aston Villa pentru tot parcursul meciului. A găsit mereu spațiile pe flancul stâng și a creat ocazii periculoase, fiind constant o bătaie de cap pentru fundașii adverși.
Foden, ghidat de David Silva în trecut, demonstrează că el este într-adevăr cel care îi va lua locul spaniolului, așa cum anunța Guardiola în trecut.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52