Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Phil Foden a avut evoluție excelentă în meciul cu Chelsea când a făcut cam ce a dorit din Kurt Zouma, acum două săptămâni. Iar în meciul cu Villa, Foden s-a descurcat din nou foarte bine, fiind constant o amenințare pentru formația antrenată de Dean Smith.
Staff-ul academiei de la City a fost mereu extrem de entuziasmat de calitățile lui Phil Foden de când a ajuns la club. Singura lor îngrijorare era că statura sa mică avea să îi pună probleme, însă evoluțiile englezului sunt din ce în ce mai bune cu fiecare meci care trece.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08

Phil Foden a strălucit cu Aston Villa

Foden a fost cea mai mare amenințare pentru Aston Villa pentru tot parcursul meciului. A găsit mereu spațiile pe flancul stâng și a creat ocazii periculoase, fiind constant o bătaie de cap pentru fundașii adverși.
Foden, ghidat de David Silva în trecut, demonstrează că el este într-adevăr cel care îi va lua locul spaniolului, așa cum anunța Guardiola în trecut.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09