Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kevin De Bruyne de la Manchester City. Belgianul a fost constant cel mai bun jucător al echipei lui Guardiola încă de când a ajuns pe Etihad Stadium acum șase ani de la Werder Bremen.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53

Kevin De Bruyne, deja o legendă la Manchester City

Mijlocașul belgian a reușit assistul cu numărul 100 în tricoul lui Manchester City în victoria clară a cetățenilor, cu 4-0, în fața lui Crystal Palace, atunci când a centrat perfect pentru John Stones.
A fost o execuție de o inspirație rară. De Bruyne, aflat sub presiune de la doi fundași adverși, a lansat cu exteriorul o minge pe cât de frumos executată pe atât de exactă iar John Stones a trimis cu capul pentru a deschide scorul.
Dar nu doar acel assist îl face pe De Bruyne cu adevărat sublim - belgianul este motorul creativ al lui City, cel care desface întotdeauna apărarea și este mereu capabil să găsească spațiile pentru colegii săi. În viziunea multoră - pe bună dreptate - Kevin De Bruyne este cel mai bun jucător din Premier League și probabil unul dintre cei mai valoroși mijlocași din lume.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31