Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kevin De Bruyne de la Manchester City. Belgianul a fost constant cel mai bun jucător al echipei lui Guardiola încă de când a ajuns pe Etihad Stadium acum șase ani de la Werder Bremen.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56

Kevin De Bruyne, deja o legendă la Manchester City

Mijlocașul belgian a reușit assistul cu numărul 100 în tricoul lui Manchester City în victoria clară a cetățenilor, cu 4-0, în fața lui Crystal Palace, atunci când a centrat perfect pentru John Stones.
A fost o execuție de o inspirație rară. De Bruyne, aflat sub presiune de la doi fundași adverși, a lansat cu exteriorul o minge pe cât de frumos executată pe atât de exactă iar John Stones a trimis cu capul pentru a deschide scorul.
Dar nu doar acel assist îl face pe De Bruyne cu adevărat sublim - belgianul este motorul creativ al lui City, cel care desface întotdeauna apărarea și este mereu capabil să găsească spațiile pentru colegii săi. În viziunea multoră - pe bună dreptate - Kevin De Bruyne este cel mai bun jucător din Premier League și probabil unul dintre cei mai valoroși mijlocași din lume.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53