Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Tomas Soucek, care a făcut o nouă partidă mare pentru West Ham. Cehul a trecut de la statutul de revelație la cea de certitudine! Soucek a rezolvat încă un meci complicat pentru "ciocănari". Evoluția sa precisă de la mijlocul terenului este dublată de aparițiile eficiente din fața porții. Pe Selhurst Park, Soucek a reușit o dublă și în 16 minute avantajul de pe tabelă luat de Crystal Palace a fost pulverizat.
"Cel mai frumos sentiment în fotbal e când realizezi că ți-ai ajutat echipa. Dar de această dată vreau să dedic victoria și cele două goluri soției mele. E o perioadă foarte grea pentru ea, pentru că nu poate vedea pe nimeni din familia ei. Îți mulțumesc că ai grijă de mine și de fiica noastră", a scris închizătorul, pe Twitter, după victoria cu Palace, 3-2.
Premier League
Scholes, dezamăgit de United: "Unii vor spune că sunt mizerabil, dar adevărul e următorul"
ACUM 8 ORE
Soucek e o carte câștigătoare pentru West Ham, reușind 7 goluri în acest sezon, la fel ca Mane la Liverpool. Interesant e că "ciocănari" l-au vrut inițial pe Gedson Fernandes în iarna trecută, dar acesta a mers la Spurs. Oficialii lui West Ham nu pot să fie altfel decât fericiți, judecând după randamentul fantastic al cehului, dar și raportându-ne la faptul că Gedson prinde foarte rar prima echipă a lui Mourinho.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Probleme mari pentru Tuchel. Lukaku și Werner s-au rupt și Chelsea nu are vreun atacant în lot
ACUM 9 ORE
Premier League
Mourinho, ofertă uriașă de ultimă oră pentru a pleca de la Roma. Anunțul făcut de "Special"
ACUM 9 ORE