Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Tomas Soucek, care a făcut o nouă partidă mare pentru West Ham. Cehul a trecut de la statutul de revelație la cea de certitudine! Soucek a rezolvat încă un meci complicat pentru "ciocănari". Evoluția sa precisă de la mijlocul terenului este dublată de aparițiile eficiente din fața porții. Pe Selhurst Park, Soucek a reușit o dublă și în 16 minute avantajul de pe tabelă luat de Crystal Palace a fost pulverizat.
"Cel mai frumos sentiment în fotbal e când realizezi că ți-ai ajutat echipa. Dar de această dată vreau să dedic victoria și cele două goluri soției mele. E o perioadă foarte grea pentru ea, pentru că nu poate vedea pe nimeni din familia ei. Îți mulțumesc că ai grijă de mine și de fiica noastră", a scris închizătorul, pe Twitter, după victoria cu Palace, 3-2.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Soucek e o carte câștigătoare pentru West Ham, reușind 7 goluri în acest sezon, la fel ca Mane la Liverpool. Interesant e că "ciocănari" l-au vrut inițial pe Gedson Fernandes în iarna trecută, dar acesta a mers la Spurs. Oficialii lui West Ham nu pot să fie altfel decât fericiți, judecând după randamentul fantastic al cehului, dar și raportându-ne la faptul că Gedson prinde foarte rar prima echipă a lui Mourinho.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52