Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Callum Wilson, vârful lui Newcastle care a reușit o dublă pe terenul lui Everton, aducând victoria "coțofenelor" cu 2-0.
Trupa lui Steve Bruce ajunsese într-o situație dramatică, fără victorie de 11 meciuri în toate competițiile (pierduse 9 partide în această perioadă), astfel că avea nevoie de un rezultat bun cât mai repede pentru a nu intra în morișca retrogradării. Callum Wilson a demonstrat încă o dată că e printre cele mai bune transferuri făcute în Premier League în vara lui 2020. De la transferul său de la Bournemouth, vârful de atac a fost implicat în 67% din golurile lui Newcastle, asta în condițiile în care o perioadă a fost indisponibil. Atacantul de 28 de ani a marcat 10 goluri deja și a reușit 4 assisturi pentru "coțofene".
Premier League
Suma uriașă pe care Newcastle o plătește săptămânal pentru jucătorii care nu mai fac parte din lot
29/09/2022 LA 07:52
Ambele goluri ale lui Callum Wilson cu Everton au venit pe final de meci (73 și 90+3). Englezul a devenit un specialist din acest punct de vedere, punctând de 4 ori în această stagiune dincolo de minutul 80. Niciun alt jucător nu se poate lăuda cu o astfel de performanță.
Golul de 2-0 al lui Newcastle a fost o adevărată lecție de contra-atac, iar Wilson s-a descurcat perfect în fața lui Pickford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
27/09/2022 LA 14:41
Premier League
Newcastle e hotărâtă să devină o forță în Anglia. Pe ce jucători ar putea plăti 85 de milioane de €
25/09/2022 LA 18:08