Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.

De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Callum Wilson, vârful lui Newcastle care a reușit o dublă pe terenul lui Everton, aducând victoria "coțofenelor" cu 2-0.

Premier League
Un supercomputer a prezis cine va termina pe locurile de Champions League în Premier League
ACUM 10 ORE

Trupa lui Steve Bruce ajunsese într-o situație dramatică, fără victorie de 11 meciuri în toate competițiile (pierduse 9 partide în această perioadă), astfel că avea nevoie de un rezultat bun cât mai repede pentru a nu intra în morișca retrogradării. Callum Wilson a demonstrat încă o dată că e printre cele mai bune transferuri făcute în Premier League în vara lui 2020. De la transferul său de la Bournemouth, vârful de atac a fost implicat în 67% din golurile lui Newcastle, asta în condițiile în care o perioadă a fost indisponibil. Atacantul de 28 de ani a marcat 10 goluri deja și a reușit 4 assisturi pentru "coțofene".

Ambele goluri ale lui Callum Wilson cu Everton au venit pe final de meci (73 și 90+3). Englezul a devenit un specialist din acest punct de vedere, punctând de 4 ori în această stagiune dincolo de minutul 80. Niciun alt jucător nu se poate lăuda cu o astfel de performanță.

Golul de 2-0 al lui Newcastle a fost o adevărată lecție de contra-atac, iar Wilson s-a descurcat perfect în fața lui Pickford.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Bătălie grea pentru locurile de Liga Campionilor, în Premier League! 6 echipe se luptă pe 2 poziții
IERI LA 11:07
Premier League
James Rodriguez: "Nu mai sunt dorit de nimeni la Real Madrid"
26/02/2021 LA 12:51