Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Callum Wilson, vârful lui Newcastle care a reușit o dublă pe terenul lui Everton, aducând victoria "coțofenelor" cu 2-0.
Trupa lui Steve Bruce ajunsese într-o situație dramatică, fără victorie de 11 meciuri în toate competițiile (pierduse 9 partide în această perioadă), astfel că avea nevoie de un rezultat bun cât mai repede pentru a nu intra în morișca retrogradării. Callum Wilson a demonstrat încă o dată că e printre cele mai bune transferuri făcute în Premier League în vara lui 2020. De la transferul său de la Bournemouth, vârful de atac a fost implicat în 67% din golurile lui Newcastle, asta în condițiile în care o perioadă a fost indisponibil. Atacantul de 28 de ani a marcat 10 goluri deja și a reușit 4 assisturi pentru "coțofene".
Premier League
Jurgen Klopp, reacție vehementă cu privire la cumpărarea lui Newcastle de către miliardarii saudiți
ACUM 19 ORE
Ambele goluri ale lui Callum Wilson cu Everton au venit pe final de meci (73 și 90+3). Englezul a devenit un specialist din acest punct de vedere, punctând de 4 ori în această stagiune dincolo de minutul 80. Niciun alt jucător nu se poate lăuda cu o astfel de performanță.
Golul de 2-0 al lui Newcastle a fost o adevărată lecție de contra-atac, iar Wilson s-a descurcat perfect în fața lui Pickford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cel mai vechi suporter român al lui Newcastle, deloc încântat de noii patroni ai echipei
ACUM 20 ORE
Premier League
Newcastle poate să își ia gândul de la Zidane! Ce ofertă așteaptă fostul antrenor al lui Real Madrid
ACUM 21 ORE