Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost una poate surprinzătoare - Jesse Lingard de la West Ham United.
Probabil că nici Lingard nu își mai amintește când a fost ultima oară titular la Manchester United, însă realitatea este că nivelul englezului a scăzut foarte mult în ultimii doi ani. După prestații foarte bune la United dar și la naționala Angliei la Campionatul Mondial din 2018, Lingard a intrat într-un con de umbră și nu mai făcea parte din planurile lui Ole Gunnar Solskjaer pe Old Trafford.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
Lingard a avut parte de probleme personale și a trecut printr-un episod depresiv care l-a afectat puternic, astfel că aceste lucruri s-au văzut și în evoluțiile sale. Având în vedere abudența de mijlocași de pe Old Trafford, era greu pentru el să se mai impună în primul ”11”.

Jesse Lingard, renăscut la West Ham

Decizia de a merge la West Ham, cel puțin până la finalul sezonului, sub formă de împrumut este astfel una logică.
Cu toate acestea, nimeni nu-și inchipuia că ”J Lingz” va reveni la forma sa bună atât de rapid. Lingard a fost cel mai bun om de pe teren în victoria lui West Ham asupra celor de la Aston Villa, reușind o dublă care a adus practic cele trei puncte formației lui David Moyes.
Înconjurat de colegi talentați dar și în postura inediată de a fi cel care conduce ostilitățile din postura de număr 10, Lingard pare să se simtă excelent în tricoul echipei londoneze.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09